ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Λευκωσία στα καλύτερά της!

Cyprus Cocktail Festival και Digital Agenda δημιούργησαν την ιδανική συνθήκη και έφτιαξαν το παζλ αυτού που ονομάζουμε σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Μιχάλης Μιχαηλίδης

Το ψιλόβροχο στις 7 παρά μάς άγχωσε, αφού την ώρα ακριβώς που φεύγαμε από το Δημοτικό Θέατρο και το Digital Agenda για να μεταφερθούμε δίπλα στον Δημοτικό Κήπο, πιστέψαμε προς στιγμήν ότι ο καιρός δεν θα μας έκανε τη χάρη. Μετά την περσινή αναβολή του Cyprus Cocktail Festival, λόγω βροχής (και τη μεταφορά του μέσα στον Δεκέμβριο), μια μικρή φοβία με είχε καταβάλει σε σχέση με τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες. Κι αν βρέξει, κι αν ο κόσμος φοβηθεί τον καιρό, κι αν ο κόσμος ξεκινήσει να έρθει μουδιασμένος… Οι αμφιβολίες στο δικό μου μυαλό πολλές, εξίσου πολλές όμως ήταν και οι προσδοκίες πως όλα θα πάνε κατ’ ευχή, πως ο Κήπος θα γεμίσει, πως τα bar stations πριν τα μεσάνυχτα θα τοποθετήσουν τελικά τις «sold out» πινακίδες.

Ο κόσμος πλέον ξέρει τι σημαίνει Cyprus Cocktail Festival, μιας και είμαστε αισίως στην 4η διοργάνωση. 20 συνολικά μπαρ από Κύπρο, Ελλάδα και Ευρώπη, εκ των οποίων ορισμένα που περιλαμβάνονται στη λίστα των «World’s 50 Best Bars», με τα 50 (ή τα 100) Καλύτερα Μπαρ στον Κόσμο. Αυτά τα μπαρ δημιουργούν ειδικά για το φεστιβάλ ένα signature cocktail με premium spirits, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μαζεμένα στον ίδιο χώρο όσα κοκτέιλ θέλει από τους καλύτερους bartenders του είδους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πολύ καλό street food, αλλά και ωραίες μουσικές από τους top DJs του Deejay 93.5.

Με πουκάμισο στο Θέατρο και με t-shirt στον Κήπο, τα ίδια ακριβώς άτομα απόλαυσαν δύο διαφορετικές πτυχές μιας πόλης που ναι μεν έχει ταυτότητα αλλά ενίοτε ψάχνει την επιβεβαίωση

Με όλα τα πιο πάνω ως δεδομένα και αφού τελικά ο καιρός «γλύκανε», ο κόσμος κατέβηκε μαζικά στο κέντρο. Ειδικά στο χρονικό σημείο από τις 21.30 ως τις 23.00, η προσέλευση έφτασε στο peak της, εξ ου και τα πρώτα «sold out» έκαναν την εμφάνισή τους. Το αθηναϊκό Clumsies, το ιταλικό Giardino 25, το Monk εκ Βαρκελώνης κ.ά. μπαρ ξεπούλησαν, από κόσμο που προφανώς ήρθε με σκοπό να γευτεί γεύσεις δυνατές και αέρα ευρωπαϊκών μητροπόλεων στο χάρτινο ποτήρι του.

Τι άλλο μπορείς να θες από ένα cocktail festival, το οποίο έχει ήδη ψηφιστεί από τον έγκυρο οδηγό «Drinks Feed» ως ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στον Κόσμο; Από τη στιγμή που τα ίδια τα μπαρ αποδέχονται την πρόσκληση και ταξιδεύουν στο νησί (πάντοτε με τη βοήθεια και την συνεισφορά του έγκυρου Difford’s Guide Greece), αυτό από μόνο του λέει πολλά για την ποιότητα της διοργάνωσης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα top κυπριακά μπαρ που συμμετέχουν, τόσο από Λευκωσία, όσο και από Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο -που επίσης ταξιδεύουν με ενθουσιασμό ως την πρωτεύουσα.

Κάθε χρόνο και καλύτερα, με όλο και πιο δυνατό vibe σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά locations του Κέντρου, το οποίο θα πρέπει, θεωρούμε, να αξιοποιείται πολύ πιο συστηματικά για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αλλά και συνδυαστικά με τα ενδιαφέροντα πολιτιστικά και άλλα events στο Δημοτικό Θέατρο.

Μια πολύ σύγχρονη ευρωπαϊκή Λευκωσία! Μια ζωντανή πόλη! Αυτό ήταν το κυρίαρχο αίσθημα σε όσους την Τρίτη βρέθηκαν αρχικά στο Digital Agenda, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν παραδίπλα στο Cyprus Cocktail Festival.

Ραντεβού και πάλι στις 9 Οκτωβρίου 2024!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wiz Guide (@wiz_guide)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μιχάλης Μιχαηλίδης: Τελευταία Ενημέρωση