ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το απόσπασμα από την εκπομπή της

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δηλώσεις της ηθοποιού έγιναν στο πλαίσιο της εκπομπής ''Χαμογέλα και Πάλι'' με τη Σίσσυ Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τα τελευταία 24ωρα απασχολούν διαδικτυακά portals και εκπομπές.

Στην εκπομπή ''Super Κατερίνα'' προσπάθησαν να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις από την ηθοποιό, και αυτό έγινε η αφορμή για να εκφράσει η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, την δική της άποψη: 

«Δεν ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όσο ταλαντούχος και να είναι ο άλλος, όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα ξεχνάω το ταλέντο, δεν με αφορά καθόλου και αυτός ο άνθρωπος είναι delete. Γιατί πάντα βάζω τη θέση μου στη θέση της κοπέλας ή της μητέρας που ο γιος της ή η κόρη της παρενοχλήθηκε».

«Η άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – όσο και αν την εκτιμώ – δεν είναι σεβαστή. Δεν μπορεί να λέει ότι ήταν άψογος και να έχουν βγει πόσες γυναίκες και να λένε ότι υπέφεραν. Ούτε μπορεί να εξισώνει τις εκπομπές και να λέει για μεσημεριανές εκπομπές και κάποιον ρεπόρτερ. Παιδιά, λίγο με τις ποιότητες και τα δεύτερα, λάθος. Έλα τώρα συγχύστηκα» συμπλήρωσε.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ