ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αλλαγές στο σκηνικό του καιρού

Μετά τον καύσωνα έρχονται συννεφιές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αρχικά στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Στα νότια παράλια και τοπικά στα βόρεια παράλια, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, και από νωρίς το απόγευμα στα νότια παράλια και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα βόρεια, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βρειοδυτικοί αρχικά μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή κυρίως στα ορεινά και περιοχή του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά, κατά το τριήμερο και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS