ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του cover story του must

Δείτε τα backstage στιγμιότυπα.

Μαρία Καραμάνου

Την Ευγενία Κασσιανίδου, την όμορφη κοπέλα από τη Λάρνακα, την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τις κοσμικές στήλες του νησιού και στην πορεία μέσα από την προσωπική της στήλη σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Το τελευταίο διάστημα ήρθε πολύ έντονα στο προσκήνιο και μέσα από τη συνέντευξή της, δίνει τις δικές της απαντήσεις.

Ποιοι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;
Οι στόχοι παραμένουν σχετικά πάντα οι ίδιοι. Απλά αυτή τη συγκεκριμένη χρονιά είναι κάπως διαφορετικοί γιατί πρώτιστο ρόλο έχει η κόρη μου, η οποία είναι τελειόφοιτη και ο στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πετύχει να πάρει την θέση στο πανεπιστήμιο που θέλει. Οι υπόλοιποι μου στόχοι είναι να μπορώ καθημερινά να επιτυγχάνω τους στόχους που θέτουμε σαν εταιρεία και εγώ σαν εργοδότης.

Πώς περνάτε τις Κυριακές σας;
Τις περισσότερες Κυριακές τις περνάμε με φίλους και ξαδέρφια για να έχουμε όλοι παρέα.

Η Ευγενία σαν μητέρα πώς είναι; Είσαι αυστηρή με τα παιδιά σου;
Χμμμμμ, πολλοί θα σου πουν η Ευγενία είναι χαλαρή γενικά ,αλλά είμαι αγχώδης και απαιτητική πολύ, έστω και αν δεν το δείχνω. Δέχομαι τις αποτυχίες αλλά δεν δέχομαι δεύτερη φορά χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Είμαι αυστηρός κριτής γενικά.

Εκτός από τα παιδιά σου, τι άλλο σε γεμίζει;
Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου, αλλά σαν άνθρωπος έχω ακόμα μια μεγάλη αγάπη στην ζωή μου, που με κάνει να ξεχνιέμαι από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και μου γεμίζει τις μπαταρίες …η οποία είναι η άσκηση και ειδικότερα η άσκηση στην παραλία και στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο από τα backstage εδώ: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS