ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

«Fashion that Matters»: Το T-Shirt των Μ&S που δίνει νόημα και το λάτρεψαν όλες οι γυναίκες

Το συλλεκτικό μπλουζάκι που σχεδίασε η Ραμόνα Φίλιπ με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του καρκίνου του μαστού.

Μαρία Καραμάνου

Η εκστρατεία με τίτλο «Fashion That Matters» των M&S αγκαλιάστηκε με πολλή αγάπη από μια μεγάλη μερίδα influencers, ραδιοφωνικών παραγωγών, ανθρώπων των media και των τεχνών του νησιού, οι οποίοι έγιναν μια γροθιά και έσπευσαν να το ανεβάσουν στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέποντας τους ακόλουθούς τους να το αποκτήσουν για καλό σκοπό.

Η πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία έρχεται από τα M&S Κύπρου, που σε συνεργασία με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ραμόνα Φίλιπ, σχεδιάστηκε ένα limited-edition συλλεκτικό μπλουζάκι, το οποίο πωλείται σε όλα τα καταστήματα M&S, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στη Europa Donna Κύπρου.

Εμείς εντοπίσαμε τις αναρτήσεις που έγιναν δηλώνοντας συστράτευση με τα M&S και τη Europa Donna και τις μοιραζόμαστε μαζί σας ώστε να σας εμπνεύσουν για να λάβετε κι εσείς μέρος στην πρωτοβουλία αυτή. Λόγω του περιορισμένου αριθμού αποθέματος, αναζητήστε άμεσα το δικό σας συλλεκτικό μπλουζάκι σε οποιοδήποτε κατάστημα M&S.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό με το μπλουζάκι εδώ:

Photo By @irene_christoforou On Instagram

Photo By @afroditedermata On Instagram

Photo By @fanipapamichael On Instagram

Photo By @wednesdaymorningcoffee On Instagram

Photo By @kyrastev On Instagram

Δείτε το βίντεο εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS