ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

21 Μαΐου επιστρέφουν στα σχολεία όλοι οι μαθητές

Στις διαβουλεύσεις πάντως στο Προεδρικό συζητήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας, με τους μαθητές να μην χρειάζεται να φορούν μάσκες.

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Την απόφαση για άνοιγμα των σχολείων την 21η Μαϊου για όλες τις άλλες τάξεις έλαβε η κυβέρνηση την οποία δημοσιοποίησε στους υπόλοιπους εταίρους. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Οι μισοί μαθητές θα πηγαίνουν στο σχολείου Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, και οι υπόλοιποι μισοί την υπόλοιπη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα θα χωριστούν σε δύο γκρουπ η πρώτη ομάδα θα πηγαίνει για πέντε μέρες συνεχόμενες και στη συνέχεια θα ξεκινά η δεύτερη ομάδα για πέντε μέρες συνεχόμενες που αναλογούν σε μέρες σχολείοου. Με δεδομένο οτι τα σχολεία ανοίγουν Πέμπτη, η πρώτη ομάδα θα πάει Πέμπτη μέχρι Τετάρτη και η δεύτερη ομάδα την επόμενη Πέμπτη με Τετάρτη.

Όπως όλα δείχνουν τα σχολεία για τις υπόλοιπες τάξεις θα κλείσουν την 26η Ιουνίου. 

Στις διαβουλεύσεις πάντως στο Προεδρικό συζητήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας, με τους μαθητές να μην χρειάζεται να φορούν μάσκες. 

Απόφαση τελική είναι να μην διεξαχθούν εξετάσεις για τις υπόλοιπες τάξεις πλην των τελειοφοίτων. Αυτό το είχε αποκαλύψει η «Καθημερινή» προ ημερών πως στόχος είναι η αυτόματη προαγωγή στην επόμενη τάξη.

Στόχος είναι την 21η Μαϊου να ανοίξουν όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα, ΚΙΕ και ιδιωτικά φροντιστήρια.

Παγκύπριες Εξετάσεις: Μεταξύ 5-9 Ιουνίου η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης
Είτε στις 5 είτε στις 9 Ιουνίου προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας να ξεκινήσει τις παγκύπριες εξετάσεις. Αυτό φαίνεται πως συζητήθηκε στο Προεδρικό. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι εξετάσεις αναμένεται να διεξαχθούν σε μεγάλο χώρο, με τον προσανατολισμό να στρέφεται στην Κρατική Έκθεση και το Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS