ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

4 γυναίκες celebs που έκαναν πρόταση γάμου στους συντρόφους τους

4 επώνυμες γυναίκες που αποφάσισαν πως το να περιμένουν... δεν βγάζει πουθενά!

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες μεγαλώσαμε με την ιδέα πως ο άντρας είναι αυτός που πρέπει να μας κάνει την πρόταση γάμου... και εμείς να περιοριστούμε απλώς λέγοντας «ναι» ή «όχι». Και ενώ αυτό είναι γεγονός, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ουκ ολίγες γυναίκες, ξέροντας τι θέλουν, αποφασίζουν να κάνουν αυτές την πρόταση. Μεταξύ τους και πέντε διάσημες. Δείτε στην συνέχεια ποιες 4 celebrities αποφάσισαν πως το να περιμένουν δεν θα οδηγήσει πουθενά και έκαναν εκείνες πρόταση γάμου στον σύντροφό τους.

1.Kristen Bell - Dax Shepard: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Good Place» Kristen Bell και ο ηθοποιός Dax Shepard είχαν πάρει μια μεγάλη απόφαση. Όταν το 2009 ο Dax έκανε πρόταση γάμου στην Kristen, είπαν πως δεν πρόκειται να παντρευτούν εφόσον δεν νομιμοποιηθεί ο γάμος ανάμεσα στους ομοφυλόφυλους στην Καλιφόρνια. Όταν αυτό έγινε, η Kristen μέσω tweet ζήτησε σε γάμο τον ηθοποιό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on


2.Pink-Carey Hart: Η Pink δεν δίστασε να σηκώσει μια ταμπέλα την ώρα που ο Carey αγωνιζόταν στους τελικούς της κατηγορίας Pro 250 και να του ζητήσει να την παντρευτεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS