ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την κόρη του Joe Biden, Ashley

Τα έξαλλα φοιτητικά χρόνια, ο ακτιβισμός και ο άντρας της ζωής της

newsroom must

Μπορεί το όνομα της Ashley Blazer Biden να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό αυτή την στιγμή, ωστόσο όταν ο Joe και η Jill Biden εγκατασταθούν στον Λευκό Οίκο, πάμε στοίχημα πως η 39χρονη Ashley θα μάς απασχολήσει έντονα. Ποια όμως είναι η Ashley Blazer Biden στην πραγματικότητα και τι πρέπει να ξέρουμε για αυτήν; Δείτε στην συνέχεια 6 πράγματα που είναι γνωστά για την κοινωνική λειτουργό.

1.Είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησαν μαζί οι Biden: Γεννημένη στις 8 Ιουνίου του 1981, η Ashley είναι το μόνο παιδί που απέκτησαν μαζί ο Joe και η Jill Biden. Η ίδια, λατρεύει τον πατέρα της και οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Family Biden (@familybiden) on

Μιλώντας για την καλύτερη συμβουλή που πήρε από τον πατέρα της, είπε: “Ο μπαμπάς μου μού έμαθε ότι η σιωπή είναι συνενοχή και ότι πρέπει να υπερασπίζομαι όποιον αντιμετωπίζεται άδικα. Αυτό με ακολούθησε σε όλη την ενήλικη ζωή μου και είναι η αρχή που ακολούθησα και στα επαγγελματικά μου”.Η Ashley, ωστόσο, μεγάλωσε με τα δύο ετεροθαλείς αδέρφια της, τον Hunter Biden και τον Beau Biden - ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2015 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashley Biden (@ashbiden) on

2.Τα έξαλλα φοιτητικά χρόνια: Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ και πηγές από το κοντινό της περιβάλλον, η Ashley υπήρξε party animal. Το 2002 έφτασε να συλληφθεί στο Σικάγο μαζί με δύο φίλους της με την κατηγορία της επίθεσης σε αστυνομικό όργανο... ενώ βίντεο την έδειχνε να κάνει χρήση κοκαΐνης σε φοιτητικό πάρτι, ενώ η ίδια κατηγορήθηκε και για παράνομη κατοχή μαριχουάνας. Φυσικά, η έξαλλη ζωή δεν την εμπόδιζε να τελειώσει τις σπουδές της. Η Ashely, που πήγε σε ιδιωτικό σχολείο στο Bloomington του Delaware, αποφοίτησε από το Tulane University - στο οποίο σπούδασε κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία και έπειτα, έκανε μεταπτυχιακό στην κοινωνική εργασία. Όταν όμως τελείωσε τις σπουδές της, επειδή δεν γνώριζε με τι τελικά θέλει να ασχοληθεί, αποφάσισε να εργαστεί σε πιτσαρία. Στην συνέχεια, όμως, ακολούθησε το πάθος της για τον ακτιβισμό και όπως όλα δείχνουν, άφησε πίσω τις τον "άταχτο" εαυτό της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashleybiden (@ashleey.biden) on

3.Γεννημένη για κοινωνική προσφορά: “Το πάθος ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Ο πατέρας μου ήταν πάντα υπηρέτης του δημοσίου, η μητέρα μου ήταν δασκάλα σε δημόσιο σχολείο -είναι στο DNA μου” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2017 στο Glamour για να δικαιολογήσει την αφοσίωσή της κοινωνική δικαιοσύνη στην εκπαίδευση και να εξηγήσει τον λόγο που η ίδια λατρεύει τον ακτιβισμό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashley Biden (@ashbiden) on

4.Δεν της αρέσουν τα φλας της δημοσιότητας: Σε αντίθεση με την κόρη του Trump, Ivanka, η Ashley προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα να μιλά σε μεγάλο πλήθος.

5.Έχει το δικό της brand, το Livelihood: Μετά τον θάνατο του ετεροθαλή αδερφού της, Beau, για να τιμήσει την μνήμη του, δημιούργησε την δική της εταιρεία και μέσω αυτής σχεδιάζει και πουλά ρούχα με στόχο να χαρίζει ποσοστά των εσόδων της σε κοινοτικούς οργανισμούς στην Washington και το Delaware. Να σημειώσουμε πως αυτή την περίοδο η εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή hoodies βρίσκεται σε διαδικασία rebranding.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Livelihood Inc (@livelihood2017) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Livelihood Inc (@livelihood2017) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Livelihood Inc (@livelihood2017) on

6.Ο μεγάλος της έρωτας: Η Ashley, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 2 Ιουνίου του 2012 και έκτοτε φαίνεται απόλυτα ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον σύζυγό της. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Howard Krein είναι προϊστάμενος στην StartUp Health - εταιρεία που βοηθά “επιχειρηματίες να χτίσουν υγιείς και βιώσιμες εταιρίες”, είναι διευθυντής στο Thomas Jefferson University Hospital και είναι αναπληρωτής καθηγητής ωτορινολαρυγγολογίας καθώς και προϊστάμενος χειρουργός στο Jefferson. Μέχρι στιγμής, η Ashley και ο Howard δεν έχουν αποκτήσει παιδιά.

H Ashley Biden και ο Dr. Howard Krein (photo credit: David Lienemann, AP/The White House)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by J² (@thebidens) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS