ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Angelique Cauchy: «Με βίασε σχεδόν 400 φορές ο προπονητής μου»

Όλα όσα αποκάλυψε η πρώην τενίστρια

Μαρία Σάββα

Η πρώην τενίστρια Angelique Cauchy, με ηλικία 36 ετών σήμερα, κατέθεσε στο Παλαί Μπουρμπόν, το κτίριο που στεγάζει τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, για να αναφερθεί στις ανήθικες επιθέσεις που υπέστη από τον πρώην προπονητή της, Andrew Gueddes. Ο Gueddes, ο οποίος καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση το 2021 για τα εγκλήματά του, είχε βιάσει την νεαρή τενίστρια περισσότερες από 400 φορές από το 1999, όταν αυτή ήταν μόλις 12 ετών, όπως αποκάλυψε η ίδια σε κατάθεσή της τον περασμένο Μάιο.

Το Ιούλιο, ξεκίνησε μια επιτροπή έρευνας για τον εντοπισμό τυχόν ατασθαλιών στις αθλητικές ομοσπονδίες και την αθλητική διακυβέρνηση, και στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας, η Cauchy κατέθεσε ξανά τον Σεπτέμβρη μπροστά σε μια επιτροπή βουλευτών. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, διατήρησε την ψυχραιμία της και περιέγραψε με σοκαριστική λεπτομέρεια τα βάσανα που υπέστη από τον πρώην προπονητή της.

Η Cauchy, όταν ήταν σε αυτή την τραυματική φάση της ζωής της, ανέφερε: «Είχα ένα μικρό σημειωματάριο με αυτόγραφα των παικτών της PSG, γιατί πηγαίναμε να τους βλέπουμε στο Camp des Loges. Ανάμεσα στις σελίδες του, έγραφα: «Δεν αντέχω άλλο αυτό, πρέπει να σταματήσει, θα κάνω τα πάντα για να τελειώσει'. Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω τόσες πολλές φορές».

Η Cauchy ανέφερε επίσης ένα επεισόδιο όταν επισκέφτηκε την κωμόπολη Λα Μπολ μαζί με τον Gueddes, ο οποίος καταγόταν από εκεί. Σχολίασε: «Ήταν το χειρότερο δεκαπενθήμερο της ζωής μου. Ο Gueddes με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Την πρώτη νύχτα, μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του, και όταν αρνήθηκα, ήρθε στο δικό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS