ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν παίκτες για διακίνηση βίντεο με ανήλικη

Διακίνησαν βίντεο με προσωπικές στιγμές ανήλικης μέσω WhatsApp.

Μαρία Καραμάνου

Την Πέμπτη, η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέδωσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μιας ανήλικης μέσω της εφαρμογής WhatsApp. Οι παίκτες, που δεν είναι ανήλικοι, συνελήφθησαν στο αθλητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ διεξάγεται έρευνα και για έναν τέταρτο ποδοσφαιριστή. Ένας από αυτούς παίζει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι άλλοι δύο στην τρίτη.

Το κύριο επεισόδιο επικεντρώνεται σε έναν από τους παίκτες, ο οποίος είχε σεξουαλική επαφή με μια 16χρονη κοπέλα και φαίνεται ότι την κατέγραψε σε βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της. Στη συνέχεια, φαίνεται να διανέμει το υλικό σε άλλα άτομα.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές έχουν αφεθεί ελεύθεροι με δικαστική απόφαση. Ωστόσο, οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση των δεδομένων από τα κινητά τους τηλέφωνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι διαδικασίες αυτές εκκινήθηκαν μετά από την καταγγελία της μητέρας της 16χρονης κοπέλας. Η ανήλικη ανέφερε ότι η σεξουαλική επαφή έγινε με την συναίνεσή της, αλλά δεν γνώριζε ότι την κατέγραφαν σε βίντεο.

Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι τέσσερις παίκτες ανακρίθηκαν λόγω καταγγελίας για την υποτιθέμενη δημοσίευση ιδιωτικού βίντεο μέσω της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε μια περίοδο καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του πρώην επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Ο Ρουμπιάλες είχε φιλήσει στα χείλη τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ισπανίας, Τζένιφερ Ερμόσο, τον περασμένο μήνα, προκαλώντας ένα κύμα αγανάκτησης.

Ο Ρουμπιάλες παραιτήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, μετά από εβδομάδες αντίστασης στις κλήσεις να αποχωρήσει, και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον ενός δικαστή σήμερα. Αυτός υποστηρίζει ότι το φιλί ήταν αμοιβαίο και με συναίνεση, παρά τις αντίθετες καταγγελίες της Ερμόσο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS