ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αποκλειστικό: ''Τρυπώσαμε'' στις οντισιόν του Feel Fantastic 2014

Ώρα 11 το πρωί και στο Hilton επικρατεί πανικός. Γιατί άραγε; Το Feel Fantastic ξεκινάει στο Mega.

Κάμερες, μικρόφωνα, επιτροπή όλα έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων του  πιο φαντασμαγορικού τηλεοπτικού show της κυπριακής τηλεόρασης

Πρώτη φθάνει η κριτική επιτροπή, έτοιμη να αναλάβει ίσως τον πιο δύσκολο ρόλο των γυρισμάτων.

Ο fashion editor του Beautiful People, μουσικός παραγωγός του Deejay 93,5 και παρουσιαστής του MADΝικόλας Ιωαννίδης, φτάνει από τους πρώτους και αρχίζει αποθανατίζει τις υπόλοιπες αφίξεις της κριτικής επιτροπής.

Η εντυπωσιακή και μέλλουσα νύφη Κωνσταντίνα Ευρυπίδου μόλις έφτασε και δείχνει πανέτοιμη για το νέο αυτό τηλεοπτικό της ξεκίνημα ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο λατρεμένος Αχιλλέας Γραμματικόπουλος με το σύνηθες χιούμορ του ανεβάζει τους πάντες.

Να σου και η... Θεά Χριστίνα Δημητρίου  έτοιμη να κρίνει, να βαθμολογήσει, να πει το "Ναι" ή το ''Όχι" στα υποψήφια κορίτσια – μοντέλα που θέλουν να μπουν στο… δρόμο του Feel Fantastic. Όσο για τον χορογράφο Χάρη Σάββα τα shows πλέον έχουν γίνει ένα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Αν πρέπει να χαρακτηρίσουμε το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής από το πρώτο κιόλας γύρισμα θα ήταν:

Το πειραχτήρι Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, η τρισευτυχισμένη Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, ο αυστηρός Νικόλας Ιωαννίδης, η σοβαρή Χριστίνα Δημητρίου και ο παρατηρητικός Χάρης Σάββας.

Τα γυρίσματα θα κρατήσουν ώρες ενώ τα πρώτα δώδεκα υποψήφια κορίτσια μόλις πέρασαν από την δύσκολη κριτική επιτροπή.  Τρεις κούκλες ήδη κατάφεραν να πάρουν gold pass, μία ξέσπασε σε κλάματα λόγω άγχους, ενώ πόσες άλλες περιμένουν με την ψυχή στο στόμα να φθάσει η σειρά τους.

Στα backstage του Feel Fantastic η Κλέλια Γιασεμίδου η οποία θα... ανακρίνει πριν και μετά τις υποψήφιες καλλονές ενώ παρουσιάστρια δεν είναι άλλη από την λαμπερή και εκθαμβωτική Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Είστε έτοιμοι; Το Feel Fantastic έρχεται στο Mega και θα αναδείξει τη νέα STAR Κύπρος 2014, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS