ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζεις η Ήβη Αδάμου πριν από περίπου πεντέμιση μήνες έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Με τον ερχομό της κορούλας της, η Κύπρια τραγουδίστρια δηλώνει πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ! Και μπορεί μέχρι σήμερα, να προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και κυρίως τις λεπτομέρειες που αφορούν το μωρό της, ωστόσο η ίδια μίλησε σήμερα 3 Δεκεμβρίου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή κόρη της.

«Ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό. Κυρίως όμως ψυχολογικά. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς. Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι», είπε η Κύπρια τραγουδίστρια ανάμεσα σε άλλα.

Ακούγοντας πάντως το όνομα το βρίκαμε λιγάκι παράξενο -μιας και δεν είμαστε ιδιαίτερα συνηθισμένοι στο όνομα "Ανατολή", αλλά παραδεχόμαστε ότι είναι υπέροχο!

Η Ήβη δεν δίστασε να αποκαλύψει και πώς αισθάνεται ως νέα μαμά. "Το να είσαι νέα μαμά έχει πολλά θετικά σε σχέση με το να το κάνεις αργότερα", είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ