ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βασιλιάς Κάρολος: Το μήνυμα του για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Η ανησυχία του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα για τη Χαβάη και την κατάληξη της.

Μαρία Καραμάνου

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στη Χαβάη έχουν προκαλέσει διεθνή ανησυχία σχετικά με το περιβάλλον. Σημαντικές προσωπικότητες με εξουσία έχουν αποστείλει τα δικά τους δημόσια μηνύματα, και ανάμεσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς Κάρολος.

Σε ένα ανακοινωθέν προς τον πρόεδρο Joe Biden, το οποίο δημοσιοποιήθηκε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος ανέφερε, "Η σύζυγός μου και εγώ αντιμετωπίσαμε με μεγάλη ανησυχία την είδηση των καταστροφικών πυρκαγιών που απειλούν το Μάουι της Χαβάης."

Αναγνωρίζοντας το "αδύνατο να φανταστούν την έκταση της καταστροφής που πλήττει το νησί και τον βαθύ πόνο των ανθρώπων που έχουν υποστεί τις συνέπειες αυτής της καταστροφής", ο βασιλιάς συνέχισε λέγοντας πώς τόσο εκείνος όσο και η βασίλισσα Καμίλα "εκφράζουν τα βαθύτερα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο και την ανυπόφορη αγωνία των ανθρώπων που έχουν πληγεί σε τόσο μεγάλο βαθμό".

Photo By @eldocetv On Instagram

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι οι σκέψεις του είναι επίσης με τους άνδρες και τις γυναίκες των επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης που διακινδυνεύουν τις ζωές τους για να βοηθήσουν, καθώς και με τους κατοίκους του Μάουι που προσφέρουν αφοσίωτα την υποστήριξή τους και τη βοήθειά τους σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή.

Photo By @yenisafak On Instagram

Ο βασιλιάς έστειλε το μήνυμά του καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Μάουι της Χαβάης συνεχίζει να αυξάνεται, ενώ οι εκτιμήσεις για τις οικονομικές ζημιές από την πυρκαγιά ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Οι άνθρωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες καθώς προσπαθούν να καταπολεμήσουν τις φλόγες και να ελέγξουν τις αναζωπυρώσεις σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων της Λαχάινα, των ορεινών περιοχών του Μάουι καθώς και των περιοχών Πουλεχού και Κίχεϊ. Όλα αυτά προκύπτουν από την τελευταία ανακοίνωση των τοπικών αρχών στο δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS