ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιατί αποφάσισαν να χρεώνουν την στάθμευση στο Mall of Cyprus

Τους λόγους για τους οποίους το Mall of Cyprus προχώρησε στην απόφαση να χρεώνει τον χώρο στάθμευσης μετά την παρέλευση δύο ωρών, εξήγησε στην «Κ» ο Γενικός Διευθυντής του mall Κύπρος Χατζηστυλλής.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Τους λόγους για τους οποίους το Mall of Cyprus προχώρησε στην απόφαση να χρεώνει τον χώρο στάθμευσης μετά την παρέλευση δύο ωρών, εξήγησε στην «Κ» ο Γενικός Διευθυντής του mall Κύπρος Χατζηστυλλής. Όπως ανέφερε, στόχος είναι η καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου στάθμευσης, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει παρατηρηθεί ότι θέσεις στάθμευσης καταλαμβάνονται από μη επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι, οδηγοί, χρησιμοποιούν παράτυπα τον χώρο στάθμευσης του mall, είτε για να επισκεφτούν το νοσοκομείο, είτε παρακείμενες επιχειρήσεις, είτε ως χώρο για να αφήσουν το αυτοκίνητο τους και να μεταβούν σε άλλη επαρχία με άλλο μέσο. Επιπλέον, όπως ανέφερε, μέσα από μελέτες που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η πλειοψηφία των επισκεπτών παραμένει στο εμπορικό κέντρο περίπου μία ώρα. Ως εκ τούτου, εκτιμά, ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα επηρεάσει την πλειοψηφία των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου.

Για όσους, η επίσκεψη τους στο mall διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες, τότε το κόστος που καλούνται να πληρώσουν, δεν είναι απαγορευτικό, όπως σημείωσε. Εξάλλου, όπως ανέφερε, η χρέωση για στάθμευση είναι κάτι σύνηθες σε εμπορικά κέντρα του εξωτερικού. Σε κάθε περίπτωση επισήμανε ότι το μέτρο θα αξιολογείται και θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα και με τα δεδομένα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS