ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο προσωπικό μήνυμα του μετά τη διάγνωση του καρκίνου

Η ανάρτηση που έγινε στον προσωπικό λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας

Μαρία Σάββα

Ο βασιλιάς Κάρολος δημοσίευσε μια νέα ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου, ανταποκρινόμενος στην υποστήριξη που έλαβε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε, ο βασιλιάς αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης σχετικά με τον καρκίνο και την υποστήριξη που παρέχεται στους πάσχοντες και τις οικογένειές τους. «Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram και φέρει την υπογραφή του.

Επιπλέον, αποκάλυψε την προσωπική του εμπειρία και τον θαυμασμό του για το έργο των οργανισμών που ασχολούνται με αυτόν τον αγώνα. Η απόφασή του να δημοσιοποιήσει τη διάγνωσή του αντικατοπτρίζει μια αλλαγή στην παράδοση των βασιλικών οικογενειών, με την υπόσταση ότι η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, είχε επηρεάσει την απόφασή του.

Ο μονάρχης χαρακτήρισε επίσης ενθαρρυντικό ότι η δημοσιοποίηση της διάγνωσής του συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην προώθηση του έργου των οργανισμών που στηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. «Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο βασιλιάς Κάρολος «έσπασε» πρωτόκολλα πολλών ετών με την αποκάλυψη του καρκίνου του καθώς συνήθως τα μέλη των βασιλικών οικογενειών προτιμούν να κρατούν μυστικά τέτοιου είδους προβλήματα υγείας. Εικάζεται πως το πρόσωπο που τον παρότρυνε σε αυτή την πρωτοβουλία ήταν η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS