ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Rock and Roll Hall of Fame: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι

Ανάμεσα στους υποψήφιους και η Sinead O' Connor που έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο του 2023.

Μαρία Καραμάνου

Δεκαπέντε καλλιτέχνες ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι για είσοδο στο «Rock and Roll Hall of Fame» για το 2024. Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται οι Mariah Carey, Cher, Ozzy Osbourne, και Peter Frampton, καθώς και η Sinéad O'Connor, που απεβίωσε τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 56 ετών.

Επίσης, στη λίστα περιλαμβάνονται οι Foreigner, Kool & the Gang, Oasis, Lenny Kravitz, και Sade. Αυτή είναι η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Mary J. Blige, Eric B. & Rakim, Jane's Addiction, και Dave Matthews Band, ενώ είναι η τρίτη φορά που οι A Tribe Called Quest από το Queens είναι υποψήφιοι.

«Αυτή η αξιοσημείωτη λίστα υποψηφίων αντικατοπτρίζει τους διαφορετικούς καλλιτέχνες και τη μουσική που το Rock and Roll Hall of Fame τιμά και γιορτάζει», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Rock & Roll Hall of Fame Foundation. 

Και συνέχισε λέγοντας, «Συνεχίζοντας στο πνεύμα του αληθινού Rock & Roll, αυτοί οι καλλιτέχνες δημιούργησαν τους δικούς τους ήχους που επηρέασαν γενιές και αμέτρητους άλλους που ακολούθησαν τα βήματά τους».

Σύμφωνα με το Billboard, ο Ozzy Osbourne, ο οποίος έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα ως σόλο καλλιτέχνης, έχει ήδη συμπεριληφθεί στο Rock and Roll Hall of Fame ως μέλος των Black Sabbath το 2006.

Οι καλλιτέχνες που θα επιλεγούν για συμπερίληψη τους θα ανακοινωθούν στα τέλη Απριλίου, με την τελετή εισόδου να πραγματοποιείται στο Cleveland το φθινόπωρο.

Το Rock 'N' Roll Hall Of Fame είναι πολύ περισσότερο από ένα μουσείο. Αποτελεί έναν θεσμό της μουσικής βιομηχανίας, έναν χώρο που αποτίει φόρο τιμής στην πολυποίκιλη και πλούσια ιστορία της μουσικής. Δεν περιορίζεται μόνο στο rock 'n' roll, αλλά φιλοξενεί διάφορα είδη μουσικής, αναγνωρίζοντας τη σημασία και την επιρροή τους στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Παρόλο που ορίστηκε αρχικά για να τιμήσει το rock 'n' roll, με το παρελθόν του ο θεσμός έχει εξελιχθεί και περιλαμβάνει πλέον ποικίλες μουσικές παραδόσεις και είδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS