ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Bella Hadid: Οι σπάνιες φωτογραφίες από την θεραπεία της για τη νόσο του Lyme

«Ο μικρός μου εαυτός, που υπέφερε, θα ήταν τόσο περήφανος που δεν τα παράτησα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Bella Hadid αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram, πέρα από τις συνηθισμένες της φωτογραφίες. Χρησιμοποίησε το προφίλ της για να μοιραστεί με τους εκατομμύρια ακολούθους της τη φάση της θεραπείας της για τη νόσο του Lyme.

Στις φωτογραφίες, εμφανίζεται αδύναμη και καταβεβλημένη, με σωληνάκια και επιδέσμους στο χέρι της, παρακολουθώντας τη θεραπεία της για τη σοβαρή αυτή νόσο. Στα περισσότερα στιγμιότυπα, είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δείχνοντας την πραγματικότητα που βιώνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

Με αυτήν την ανάρτηση, η Bella δεν φόβηται να δείξει την πιο ευάλωτη πλευρά της και να αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της νόσου. Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητά της εμπνέουν και ενισχύουν την κοινότητά της, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει με σθένος και αποφασιστικότητα την πρόκληση της νόσου. Με αυτόν τον τρόπο, προβάλλει το μήνυμα της ελπίδας και της αντοχής σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε, «Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό που δεν τα παράτησε. Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που ήταν δίπλα μου, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, που με προστάτευσε, με στήριξε, αλλά κυρίως που με πίστεψε σε όλα αυτά».

Στη συνέχεια αποκάλυψε, «Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες/προνόμια/ευκαιρίες/αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι 1: Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και 2:Δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα».

Προσπαθώντας να δώσει ελπίδα και σε άλλους που παλεύουν με την ίδια νόσο δήλωσε, «Το σύμπαν λειτουργεί με τους πιο οδυνηρούς και όμορφους τρόπους, αλλά πρέπει να σας πω ότι αν αγωνίζεστε- θα γίνει καλύτερα. Το υπόσχομαι. κάντε ένα βήμα μακριά, μείνετε δυνατοί, πιστέψτε στο δρόμο σας, περπατήστε στην αλήθεια σας και τα σύννεφα θα αρχίσουν να καθαρίζουν. Έχω τόση ευγνωμοσύνη για τη ζωή , αυτές οι 100+ ημέρες του Lyme, χρόνιας νόσου , θεραπεία συν-λοίμωξης, σχεδόν 15 χρόνια αόρατου πόνου, άξιζε τον κόπο αν είμαι σε θέση, με τη θέληση του Θεού, να έχω μια ολόκληρη ζωή να διαδίδω αγάπη και να μπορώ να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου, για πρώτη φορά στα χρονικά».



«Προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές εικόνες που μπορούσα γιατί όσο επώδυνη και αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και ένα νέο μυαλό», συνέχισε. 

Αμέσως μετά ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα της, «Σας ευχαριστώ για την υπομονή των απίστευτων εταιρειών για τις οποίες εργάζομαι, τους υποστηρικτές μου και τους ανθρώπους που συνέχισαν να ανησυχούν για μένα. Τους Jill και Joseph για την προστασία μου. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ περισσότερο από όσο μπορώ να εκφράσω. Ευχαριστώ την ιδιοφυή γιατρό μου και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομάδα νοσηλευτών της. Σας αγαπώ πάρα πολύ!!! Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS