ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Biden: O σκύλος του δάγκωσε 24 φορές φρουρούς του

Απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο αφού είχε προκαλέσει δεκάδες περιστατικά και αρκετοί πράκτορες είχαν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Μαρία Καραμάνου

Ο Commander, ο γερμανικός ποιμενικός που υπηρέτησε ως «στρατηγός» του δαγκώματος στον Λευκό Οίκο, πλέον αποτελεί παρελθόν για την προεδρική οικογένεια του Joe Biden. Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας New York Post, ο Commander είχε καταφέρει να επιβάλει φόβο και τρόμο στους συνεργάτες του προέδρου, κυρίως στους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Οι αρχειακές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Commander προκάλεσε πολλά προβλήματα στους σωματοφύλακες του προέδρου με τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, ένας ανώτερος πράκτορας δήλωσε ότι οι τακτικές έχουν αλλάξει, συνιστώντας στους πράκτορες να είναι πιο επιεικείς με τον σκύλο.

Αυτές οι πληροφορίες αναδείχθηκαν μέσα από αιτήματα ελευθερίας πληροφοριών και έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο. Η απόφαση για την απομάκρυνση του Commander από τον Λευκό Οίκο είχε ληφθεί μερικούς μήνες νωρίτερα.

Ο Commander φαίνεται ότι είχε προβλήματα συμπεριφοράς και δεν μπορούσε να πειθαρχήσει, καθώς δάγκωνε οποιονδήποτε πράκτορα βρισκόταν μπροστά του. Σύμφωνα με τα πορίσματα μιας έκθεσης που καλύπτει την περίοδο από Οκτώβριο του 2022 έως Ιούλιο του 2023, σημειώθηκαν τουλάχιστον 24 περιστατικά με επιθέσεις του σκύλου του Μπάιντεν κατά πρακτόρων.

Σε αρκετές περιπτώσεις, ο σκύλος είχε δαγκώσει τους πράκτορες σε διάφορα σημεία του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του καρπού, του αγκώνα, της μέσης, του στήθους, του μηρού και του ώμου.

Η ειδικός σε θέματα συμπεριφοράς σκύλων στο Μανχάταν, Άντρεα Άρντερν, επισημαίνει ότι το περιβάλλον δεν ευθύνεται για την ατίθαση συμπεριφορά ενός κυνηγόσκυλου. Αντιθέτως, η ευθύνη φέρεται από τον ιδιοκτήτη του ζώου, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει την κακή συμπεριφορά του κατοικίδιου μόλις αντιληφθεί το πρώτο σημάδι αγριότητας. Τώρα που ο «Commander» δεν βρίσκεται πλέον στην προεδρική κατοικία, η γάτα «Willow» του Biden αναλαμβάνει δράση. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», αυτή ξυπνάει κάθε πρωί τον 81χρονο πρόεδρο από το κρεβάτι, επιτρέποντάς του να απολαύσει το πρωινό του. Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος δεν εργάζεται πριν τις 10 το πρωί και φορά πάντα αντιολισθητικά αθλητικά παπούτσια σε συνδυασμό με τα κοστούμια του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS