ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βρετανίδα 106 ετών νίκησε τον κορωνοϊό

«Της αρέσει που και που να απολαμβάνει ένα McDonalds»

Και όμως αυτή η Βρετανίδα ηλικίας 106 ετών κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Κόνι Τίτσεν νοσηλεύτηκε για 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο City Hospital μα κατάφερε στο τέλος να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο.
«Νιώθω πολύ τυχερή, που νίκησα αυτόν τον ιό… Ανυπομονώ να δω την οικογένειά μου» δήλωσε η Τίτσεν.

Η Τίτσεν που γεννήθηκε το 1913, πέρασε από δύο παγκοσμίους πολέμους και επιβίωσε και της Ισπανικής γρίπης. Όταν εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας τον Μάρτιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

«Νομίζω ότι το μυστικό της μακροζωίας της είναι ότι είναι σωματικά δραστήρια και πολύ ανεξάρτητη. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον γοφό τον Δεκέμβριο και σε 30 ημέρες περπατούσε ξανά. Είναι πραγματικά φοβερή και ξέρω ότι όλη η οικογένεια ανυπομονεί να τη δει ξανά. Έχει αρκετούς θαυμαστές!» δήλωσε η εγγονή της Άλεξ Τζόουνς ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι:

«Μαγείρευε πάντα η ίδια για τον εαυτό της, αν και της αρέσει που και που (να απολαμβάνει) ένα McDonalds. Δεν της έχω πει ότι έχουν κλείσει»

Η νοσοκόμα που την φρόντιζε η Κέλι Σμιθ δήλωσε ότι, «Ήταν φανταστικό που είδα την Κόνι να αναρρώνει. Είναι θαυμάσια και κάναμε ό,τι καλύτερο για να την φροντίσουμε και να είναι και πάλι υγιής… Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που της έδωσαν εξιτήριο. Είναι ωραίο να βλέπεις ασθενείς να φεύγουν από τη μονάδα μας, αφού νίκησαν αυτόν τον ιό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS