ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Davide Renne: Έφυγε από την ζωή ο Creative Director του οίκου Moschino

Ήταν σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Μαρία Καραμάνου

Στις 10 Νοεμβρίου, η διεθνής σκηνή της μόδας συγκλονίστηκε με το θλιβερό νέο του θανάτου του Davide Renne, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του οίκου Moschino. Ο Renne, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του μόλις 10 ημέρες νωρίτερα, στις αρχές του Νοεμβρίου, άφησε τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών υπό ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες.

O Massimo Ferretti, Πρόεδρος της εταιρείας Moschino Aeffe SpA δήλωσε πως, «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Ο Davide εντάχθηκε στο δυναμικό μας, μόλις πριν από λίγες μέρες. Μια ξαφνική ασθένεια τον πήρε από κοντά μας πολύ νωρίς. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί».

Η ανάρτηση του οίκου

Και συνέχισε τονίζοντας ότι, Με τον Davide, εργαζόμασταν σκληρά για να δώσουμε έναν νέο αέρα στο brand, με πολύ ενθουσιασμό και αισιοδοξία καταστρώναμε σχέδια για το μέλλον. Παρόλο που ήταν μαζί μας μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Davide κατάφερε αμέσως να γίνει αγαπητός και σεβαστός από όλους εμάς. Σήμερα αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε αυτό που οραματιζόταν για τον οίκο, ακολουθώντας την δημιουργικότητά και την φαντασία του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

Με μια πολυετή πορεία στον οίκο Gucci, όπου υπηρέτησε ως σχεδιαστής για τις γυναικείες συλλογές και επικεφαλής για περίπου δύο χρόνια, ο Davide Renne ανέλαβε τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή στη Moschino στις αρχές Νοεμβρίου. Η πρώτη συλλογή που επιμελήθηκε για τον οίκο ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Ανέλαβε τον ρόλο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή μετά την αποχώρηση του Jeremy Scott τον περασμένο Μάρτιο, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση αυτή για δέκα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS