ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη

Τμήμα Μετεωρολογίας - Δελτίο Καιρού.

Μαρία Καραμάνου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά στο εσωτερικό και στα ανατολικά, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη αναμένεται πτώση αλλά θα εξακολουθήσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

(ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΗΦ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  κύπρος  |  weather today  |  weather  |  news  |  Νέα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS