ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δείτε πως θα έμοιαζε η σύγχρονη Mona Lisa

Η σύγχρονη εκδοχή της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Μαρία Καραμάνου

Η νέα εκδοχή του αριστουργήματος του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, η Μόνα Λίζα του σήμερα, διαφέρει αρκετά από την αυθεντική εικόνα. Σε αυτήν την εκδοχή, η Μόνα Λίζα διαθέτει πράσινα μάτια, τέλεια μύτη, λαμπερή επιδερμίδα και λίγο μέικαπ, ενώ το ντεκολτέ της είναι πλούσιο.

Η εικόνα αυτή έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο Twitter, όπου αναρτήθηκε και προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Η νέα εκδοχή της Μόνα Λίζα δημιουργεί συζητήσεις για τον τρόπο που αλλάζει την εικόνα του κλασικού πίνακα και το πώς αντιμετωπίζεται η ομορφιά και η αισθητική στη σημερινή κοινωνία.

Η νέα εκδοχή της Μόνα Λίζα προκάλεσε διχασμένες αντιδράσεις στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Αρκετοί άνδρες ενθουσιάστηκαν και έκαναν σχόλια για την νέα εικόνα, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την Τέχνη όπως δεν το είχαν κάνει προηγουμένως. Αντίθετα, άλλοι θεώρησαν την εικόνα ως βεβήλωση του αυθεντικού έργου τέχνης του Ντα Βίντσι, καθώς εστιάζει στην πιο "καυτή" και εντυπωσιακή εικόνα της νέας Μόνα Λίζα, που μοιάζει περισσότερο με "Influencer του Instagram".

Οι κριτικοί επισήμαναν ότι η εικόνα απευθύνεται περισσότερο στην ανδρική θέα και παρουσιάζει τη Μόνα Λίζα με στοιχεία που φαίνονται περισσότερο κοινά σε "πορνοστάρ" ή "OnlyFans" διασημότητες, παρά στην κλασική εικόνα της πρωτότυπης ζωγραφιάς. Αυτές οι αντιδράσεις υπογραμμίζουν τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στη δημιουργία εικόνων που προκαλούν συζητήσεις για την αισθητική και τις αξίες στη σύγχρονη κοινωνία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS