ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δολοφονία Floyd: Ελεύθερος με εγγύηση ο ένας αστυνομικός

Μία μόλις ημέρα μετά την κηδεία του 46χρονου Αφροαμερικάνου George Floyd

Μία μόλις ημέρα μετά την κηδεία του 46χρονου Αφροαμερικάνου George Floyd ο οποίος έχασε την ζωή του από αστυνομική βία, ένας εκ των 4αρων αστυνομικών οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση αποφυλακίστηκε.

Ο λόγος για τον Thomas Lane πρώην πλέον αστυνομικός ο οποίο σταμάτησε τον Floyd όταν δέχτηκαν καταγγελία για χρήση πλαστού χαρτονομίσματος από τον 46χρονο.

Ο Lane πλήρωσε την εγγύηση ύψους 750.000 δολαρίων έτσι αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Hennepin County, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Ο δικηγόρος του Lane, Earl Gray μιλώντας στο NBC Today Show λίγες ημέρες πριν δήλωσε ότι ο πελάτης του έκανε αυτό που πίστευε ότι είναι σωστό.

Ο Lane σύμφωνα με το CNN βρισκόταν στο αστυνομικό σώμα για μόλις 4 ημέρες όταν συνέβη το περιστατικό. Ερωτηθείς πώς ο πελάτης του μπορούσε να μείνει και να παρακολουθήσει για σχεδόν εννέα λεπτά, ο Gray είπε:

«Δεν έμεινε εκεί και να κοιτάει. Του κρατούσε τα πόδια επειδή αντιστεκόταν στην αρχή. Τώρα, όταν του κρατούσε τα πόδια είπε στον Chauvin ‘’μήπως θα έπρεπε να τον γυρίσουμε από την άλλη μεριά; Επειδή λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει’’ Ο Chauvin του απάντησε όχι»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS