ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δολοφονία Καραϊβάζ: ''Την τελευταία μέρα πριν τον δολοφονήσουν...''

Νέες αποκαλύψεις από την Ζήνα Κουτσελίνη.

newsroom must

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό” μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά σχολίασε τις παρουσιάστριες της τηλεόρασης και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

"Ο Γιώργος ήταν αδελφός για μένα. Ήταν το άπλωμα εκείνου του χεριού που όλα αυτά τα χρόνια πάντα το άπλωνα εγώ στους συνεργάτες μου, στους συναδέλφους μου, στους παρουσιαστές μου. Ο Γιώργος το άπλωσε σε μένα, ήταν ένας ήλιος στη δική μου μέρα. Αγκάλιασε την εκπομπή, δεν σκέφτηκε ότι δεν ήταν ένα δελτίο ειδήσεων αλλά μια εκπομπή. Έκατσε σε ρόλο δημοσιογράφου δίπλα και δεν απαίτησε τίποτα και σιγά σιγά με αγάπησε και τον αγάπησα κι εγώ και ενωθήκαμε

Την τελευταία μέρα πριν τον δολοφονήσουν γελάσαμε πολύ στο καμαρίνι. Και μιας και μιλάω στον ΑΝΤ1 εκείνο το πρωί μιλούσαμε με πολύ όμορφα λόγια για τον Μίνωα Κυριακού και τον ΑΝΤ1. Σκεφτόμασταν πολλές κοινές στιγμές στο κανάλι", είπε βουρκωμένη για την απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όσον αφορά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε: "Ήμουν η μόνη που φώναζα ότι η Ελένη θα επιστρέψει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τελικά έλειψε η Ελένη από την τηλεόραση. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η σχέση μας θα είναι ξεχωριστή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS