ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έφυγε από τη ζωή ο «Dumbledore» του Harry Potter

«Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή την οδυνηρή στιγμή», δήλωσε η οικογένεια του.

Μαρία Καραμάνου

Σε ηλικία 82 ετών, αποχαιρετάμε τον αξιολάτρευτο Sir Michael Gambon, τον εκπληκτικό ηθοποιό που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως τον Albus Dumbledore στις αγαπημένες μας ταινίες Harry Potter. Η εντυπωσιακή καριέρα του ξεκίνησε στο θέατρο, συνυποδυόμενος τον Sir Laurence Olivier και ενσαρκώθηκε στον κόσμο του κινηματογράφου, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού, ιδίως μέσα από τον ρόλο του στον κόσμο του Harry Potter.

Η δήλωση που εξέδωσε η σύζυγός του, κυρία Anne Gambon, και ο γιος του, Fergus Gambon, ανακοίνωσε τον θάνατό του από πνευμονία, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, παρέα με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ο Sir Michael Gambon ήταν αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, και αφήνει πίσω του μια πλούσια κληρονομιά στον κόσμο της τέχνης και της ψυχαγωγίας.

Μάλιστα, η οικογένεια του δήλωσε, «Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια του Sir Michael Gambon. Αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, ο Michael πέθανε ειρηνικά στο νοσοκομείο με τη σύζυγό του Anne και τον γιο του Fergus στο κρεβάτι του, μετά από πνευμονία. Ο Michael ήταν 82 ετών. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή την οδυνηρή στιγμή και σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης σας».

Photo By @legends.inc On Instagram

Ο Sir Michael Gambon ήταν ένας εξαιρετικός βρετανο-ιρλανδός ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1940 και ξεκίνησε την εντυπωσιακή του καριέρα πριν από περίπου 60 χρόνια στο θέατρο, συνυποδυόμενος τον σπουδαίο Sir Laurence Olivier. Ήταν ένα από τα πρώτα μέλη του Βασιλικού Εθνικού Θεάτρου της Βρετανίας. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τις νεότερες γενιές χάρη στον ρόλο του ως Albus Dumbledore στις ταινίες του Harry Potter. Ανέλαβε αυτόν τον ρόλο από την τρίτη ταινία και συνέχισε μέχρι την τελευταία, αντικαθιστώντας τον επίσης θρυλικό ηθοποιό Richard Harris.

Photo By @legends.inc On Instagram

Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής του καριέρας, ήταν υποψήφιος για δεκάδες βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Tony, Olivier και BAFTA βραβείων. Κέρδισε τρία βραβεία Olivier (ένα για τον Καλύτερο Ηθοποιό και δύο για την Κωμική Ερμηνεία), δύο βραβεία Screen Actors Guild και πέντε βραβεία BAFTA, μεταξύ των οποίων τέσσερα για τον Καλύτερο Ηθοποιό και ένα τιμητικό βραβείο που ονομάστηκε "The Richard Harris Award" προς τιμήν του προηγούμενου Dumbledore, Richard Harris. Η καριέρα του αφήνει πίσω της μια πλούσια κληρονομιά στον κόσμο της τέχνης και της ψυχαγωγίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS