ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ανησυχία προκαλεί η ραγδαία αύξηση από πτήσεις του εξωτερικού

Τα αποτελέσματα κρουσμάτων ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας από τα συμβαλλόμενα εργαστήρια που διενεργούν τους εργαστηριακούς ελέγχους στα αεροδρόμια με τον αριθμό να φτάνει τα 30. Ο αριθμός των κρουσμάτων προκαλεί ανησυχία με το Υπουργείο να προτίθεται να ταξινομήσει την Ολλανδία από την Κατηγορία Β στην Κατηγορία Γ κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Να σημειωθεί ότι τα 10 από τα 30 κρούσματα εντοπίστηκαν σε πτήση από το Άμστερνταμ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις κατηγορίες των χωρών με κάποιες να υποβαθμίζονται. Πάρα τα 17 κρούσματα σε πτήση από την Μύκονο η Ελλάδα δεν αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που θα υποβαθμιστούν.

Όπως έγινε γνωστό τα 17 άτομα που έφτασαν από την Μύκονο στις 22 Αυγούστου συνδέονται μεταξύ τους με τους 9 να ανήκουν στην ίδια παρέα. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα οι 30 θα πρέπει να μείνουν σε αυτοπεριορισμό και σε περίπτωση που δεν έχουν χώρο που να μπορούν να είναι απομονωμένοι θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου.

Να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν ξανά αποτελέσματα με βάση τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έχουν γίνει.

Πηγή: kathimerini.com.cy

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ