ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λεοπάρ φόρεμα, cow-boy μποτάκια και χρυσά κοσμήματα
 

Ευθύμιος Δίπλαρος: «Μου είπε ότι είχε κουβάρι και της είπα δεν είναι τίποτε»

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει ο Δίπλαρος για τη γυναίκα του

newsroom must

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γολγοθά που αντιμετωπίζουν μαζί με την σύζυγό του, Αργυρώ Ροτσίδου, μετά από την διάγνωσή της με καρκίνο.

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο Ευθύμιος Δίπλαρος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που τους δείχνει, λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία μεγάλη ευγνωμοσύνη προς όλους τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, θα έλεγα έναν εφιάλτη που ζουν όλοι όσοι δυστυχώς εντοπίζονται με αυτή την ασθένεια. Όλη αυτή η στήριξη, τα μηνύματα, οι παρακλήσεις, οι προσευχές μας έδιναν δύναμη γιατί ήταν περίπου 6 μήνες μακριά από την οικογένεια και τη βιώσαμε με τον χειρότερο τρόπο».

«Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι τα μικρά και τα μεγάλα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που πιστεύαμε στο παρελθόν. Η λέξη υγεία δεν είναι κάτι απλό αλλά αντίθετα μιλάμε για το υπέρτατο αγαθό» συνέχισε.

Έπειτα, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ αποκάλυψε ότι σύντομα θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά στην Γερμανία προκειμένου η Αργυρώ να υποβληθεί σε μια νέα χειρουργική επέμβαση, τονίζοντας, όμως, πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

«Έκκληση μας και παράκληση μας να ελεγχόμαστε όλοι και να επισκεπτόμαστε τους γιατρούς μας. Την πρόληψη εμείς την έχουμε βιώσει στον πιο μεγάλο βαθμό» τόνισε ο ίδιος και έπειτα, εξομολογήθηκε ότι η σύζυγός του ανακάλυψε το κουβάρι και ο ίδιος ήταν δύσπιστος λέγοντας της ένα απλό «δεν είναι τίποτε».

Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε: «Η περιπέτεια της Αργυρώς έχει καταδείξει ότι η πρόληψη στο τέλος της ημέρας είναι που σώζει τον ασθενή, γιατί η ίδια ήταν αυτή που εντόπισε τον όγκο στο στήθος της και δεν με άκουσε εμένα, γιατί όταν μου έλεγε ότι το ένιωθε της έλεγα ότι δεν ήταν τίποτα, όπως κάνουμε συνήθως. Ευτυχώς που δεν με είχε ακούσει και πήγε από μόνη της και εξετάστηκε και εντοπίστηκε ο καρκίνος.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση