ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιούλια Ναβάλναγια: «Ταξίδεψα για να σε αγκαλιάσω»

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Μαρία Καραμάνου

Η Γιούλια Ναβάλνια ανέβασε μια φωτογραφία στα social media όπου είναι μαζί με την κόρη της Ντάσα. Στη φωτογραφία, η Γιούλια καλύπτει το στόμα της με το χέρι της και κοιτάει στον φακό, ενώ η κόρη της Ντάσα είναι τυλιγμένη με ένα μαύρο πουλόβερ και φαίνεται να κοιτάει θλιμμένη αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που αναρτήθηκε μετά τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, συζύγου της Γιούλιας. Η ακριβής χρονολογία και το μέρος όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν είναι γνωστά, καθώς η κόρη τους, Ντάσα, φοιτά στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ στις ΗΠΑ.

«Γλυκό μου κοριτσάκι. Ταξίδεψα για να σε αγκαλιάσω και να σε στηρίξω και εσύ κάθεσαι και στηρίζεις εμένα.
Τόσο δυνατή, γενναία και ανθεκτική. Σίγουρα θα τα ξεπεράσουμε όλα, αγάπη μου. Είναι τόσο καλό που σε έχω κοντά μου. Σ' αγαπώ» έγραψε η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι.

Η Γιούλια είναι αφοσιωμένη στο να συνεχίσει το έργο του συζύγου της και έχει κατηγορήσει ανοικτά τον Πούτιν και το καθεστώς στη Ρωσία για τον θάνατο του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το δικαστήριο του ρωσικού Μεγάλου Βορρά θα εξετάσει στις 4 Μαρτίου μια προσφυγή που έχει κατατεθεί από τη μητέρα του Ναβάλνι.

Η μητέρα του Αλεξέι έχει επιχειρήσει εδώ και μέρες να παραλάβει τη σορό του γιου της, ο οποίος έχασε τη ζωή του κάτω από άγνωστες συνθήκες μέσα στη φυλακή. Ενώ η Ρωσία απέδωσε τον θάνατό του σε «Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου», η Δύση έχει εκφράσει κατηγορίες κατά του καθεστώτος Πούτιν και έχει ζητήσει απόλυτη διαφάνεια σχετικά με τις αιτίες του θανάτου του.

Δείτε την ανάρτηση της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS