ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γιώργος Λιάγκας για Γιαννη Τσιμιτσέλη: «Μεγάλε, χαλάρωσε λίγο!»

Στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης. Όταν ρωτήθηκε για το αν σχεδιάζουν με τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη να αποκτήσουν έναν γιο, ο ηθοποιός φανερά ενοχλημένος απάντησε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας». Στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε.

Το video προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρω1νό» και ο Γιώργος Λιάγκας σχόλιασε την αντίδραση του ηθοποιού. «Πρέπει οι ηθοποιοί να χαλαρώσουν. Τον Τσιμιτσέλη τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό, εδώ υπάρχει σχέση αλληλεξάρτησης των δημοσιογράφων και των ηθοποιών....Ο ηθοποιός βγαίνει στις εκπομπές να μιλήσει για τη δουλειά του και άλλα πράγματα. Αν έρθει ένας ηθοποιός και μιλήσει- εγώ είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω ψέματα-  μόνο για τη δουλειά του δε θα πουλήσει....Μα, δεν τον ρώτησε αν ξαπλώνει με κάποιο αγοράκι στο κρεβάτι…. Τον ρώτησε αν έχει σκοπό να κάνει ένα αγοράκι. Κακό ήταν; Ας απαντούσε».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Εντάξει ρε μεγάλε, χαλάρωσε και λίγο… Είναι συμπαθής και αδικεί την εικόνα του όταν βγαίνει και κάνει αυτά. Όταν απαντάς με χιούμορ ξεπερνάς τα πάντα, οποιαδήποτε ερώτηση, ακόμα κι αν είναι ενοχλητική. Το να βγάλεις τσαντίλα δεν είναι καλό πράγμα. Αυτό λέω, με αγάπη».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS