ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Glynis Johns: Έφυγε από τη ζωή η «Mary Poppins»

Ήταν η πρώτη σταρ που τραγούδησε το διάσημο κομμάτι του Stephen Sondheim «Send in the Clowns».

Μαρία Καραμάνου

Ανακοινώθηκε με θλίψη ότι η εμβληματική Αγγλίδα ηθοποιός, Glynis Johns, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών. Η βραβευμένη με Tony σταρ, γνωστή για τη συμμετοχή της σε πολλές σκηνές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της θρυλικής «Μαίρη Πόπινς» του 1964 με την Julie Andrews, πέθανε σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες από φυσικά αίτια.

Ο μάνατζερ της, Μιτς Κλεμ, εξέφρασε τη θλίψη του για το χαμό της ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς την ως την τελευταία εκπρόσωπο του παλιού Χόλιγουντ. «Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για το Χόλιγουντ», δήλωσε ο Κλεμ, επισημαίνοντας το τέλος μιας εποχής στην ιστορία της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Photo By @nerdpoppins On Instagram

Γνωστή για τον τελειομανισμό της στο επάγγελμά της, η Glynis ανέλαβε ρόλους που απαιτούσαν πολυπλοκότητα και ποικιλία. Δεν ικανοποιούνταν με τίποτα λιγότερο από την αρτιότητα. Το «Μαίρη Πόπινς» είναι ένα μιούζικαλ φαντασίας που παράχθηκε από την Disney το 1964, με σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Στίβενσον. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πάμελα Λύντον Τράβερς και σεναριακή διασκευή των Μπιλ Γουόλς και Ντον ΝταΓκράντι. Η μουσική και τα τραγούδια της ταινίας δημιουργήθηκαν από τους αδελφούς Σέρμαν.

Η Glynis πρωταγωνίστησε στην ταινία ως η μητέρα, προσδίδοντας στον ρόλο την αξεπέραστη αίγλη της. Με την απώλειά της, αφήνει πίσω της μια σημαντική κληρονομιά στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS