ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM 3: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η διαδικασία του bootcamp

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η διαδικασία του bootcamp και η δεύτερη φάση των audition του GNTM 3 συμπληρώνοντας έτσι την τελική 20αδα του διαγωνισμού.

Μετά από τις πρώτες audition ακολούθησε το ID Catwalk όπου 40 υποψήφιοι πέρασαν στην επόμενη φάση. Στο bootcamp 40 αγόρια και κορίτσια φωτογραφήθηκαν σε πισίνα φορώντας μόνο το μαγιό τους και τους ζητήθηκε να ποζάρουν όσο πιο sexy μπορούσαν.

Πρίν την φωτογράφιση όμως τους ανακοινώθηκε ότι ένα τυχερός είχε κερδίσει το πολυπόθητο Golden Pass το οποίο τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι και αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Μετά την φωτογράφιση οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ποιοι 20 από τους 40 θα περνούσαν στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα αφού ο πήχης φέτος ιδιαίτερα μαζί με τα αγόρια ανέβηκε κατά πολύ.

Οι 20 που τελικά κατάφεραν αν κερδίσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM 3 είναι οι: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε το επεισόδιο της δευτέρας την συγκατοίκηση με όλους και τις νέες δοκιμασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
GNTM  |  παίχτες  |  σπίτι  |  άντρες  |  αγόρια  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS