ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

GNTM: Τα κλάματα, οι «πνιγμοί» και η αποχώρηση

Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

newsroom must

Στο επεισόδιο της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μέσα σε μια πισίνα - που στο βάθος της είχε κινηματογραφικό σκηνικό.

H Ρασέλ ήταν η πρώτη παίκτρια που θα φωτογραφιζόταν και όπως είδαμε, η δοκιμασία την δυσκόλεψε πολύ και η ίδια, από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αισθανόταν πως πνιγόταν. "Παιδιά δεν μπορώ! Πνίγομαι… Ήπια πάλι νερό", φώναζε. Αντιλαμβανόμενη στο τέλος πως δεν της μένει αρκετός χρόνος, μπήκε κάτω από το νερό, χωρίς να προλάβει να φτάσει στο σημείο που έπρεπε, απλά για να έχει ένα κλικ. Αν και στην συνέχεια είδαμε αρκετούς παίχτες να δυσκολεύονται, η Παρασκευή λόγω της φοβίας της με το νερό κατάφερε μια μόνο λήψη, στην οποία έχει το οξυγόνο στο στόμα της, ενώ δίπλα της βρίσκονται οι δύτες.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν πως την καλύτερη φωτογραφία έχει ο Αιμιλιάνο και πως η παίχτρια που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Παρασκευή Κερασιώτη.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, η Παρασκευή με δάκρυα στα μάτια είπε μεταξύ άλλων: «Το GNTM θα το έχω για πάντα μέσα μου, δεν το ξεχάσω ποτέ, έχω αφήσει το στίγμα μου, είμαι η πρώτη τσιγγάνα που το έχει πετύχει όλο αυτό, χαίρομαι πάρα πολύ, έδειξα αυτό που είμαι, μακάρι να πετύχαινα κι άλλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS