ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#GoOrangeForALife: Μπορείς και εσύ να στηρίξεις την προσπάθεια για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Μια προσπάθεια για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για όλο το Σεπτέμβριο, με το δυναμικό μήνυμα #GoOrangeForALife, σε ΠΟΡΤΟκαλεί να στηρίξεις την προσπάθεια του, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! Σε καλεί να γίνεις εθελοντής δότης μέσα από μια απλή διαδικασία, με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα, και να χαρίσεις μια δεύτερη ευκαιρία ζωής σε συνανθρώπους μας, που δίνουν τη δική τους μάχη κατά της λευχαιμίας.

Όπως είναι γνωστό, παγκοσμίως, ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο «Μήνας Λευχαιμίας», πράγμα που έχει ως στόχο την ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα υγείας όπως είναι η λευχαιμία, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο συχνά εμφανιζόμενους τύπους καρκίνου.

Με αφορμή το Σεπτέμβριο «Μήνα Λευχαιμίας», το Καραισκάκειο Ίδρυμα έχει δημιουργήσει και φέτος ένα όμορφο και μοντέρνο πορτοκαλί βραχιόλι και σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ να δώσεις χρώμα και συνέχεια στη ζωή…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! Η τιμή του ανέρχεται στα €6.και είναι διαθέσιμο σε όλες τις πόλεις. Περισσότερες πληροφορίες στο 22210858, 95119565 ή στο info@karaiskakio.org.cy

Λόγω του "Μήνα Λευχαιμίας", η διεύθυνση και το προσωπικό του Μουσών, του γνωστού bar-restaurant της Λευκωσίας, σαν κοινωνικά υπεύθυνα άτομα, θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα με ένα πολύ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και δημιουργικό τρόπο. Έχουν αλλάξει το χρώμα του μπαρ τους, σε πορτοκαλί, και μας ΠΟΡΤΟκαλούν για όλο το Σεπτέμβριο να πιούμε το πορτοκαλί κοκτέιλ που έχουν δημιουργήσει με το όνομα "LEUK me in the eyes", όπου μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου κοκτέιλ, θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και προώθηση του οράματος όλων μας...για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Να θυμίσουμε πως όπως αναφέρει η Δρ Πόπη Νικολαΐδου Κανάρη στην επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος, "το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει γράψει μια ξεχωριστή ιστορία τόσο στα ανθρωπιστικά όσο και στα επιστημονικά δρώμενα της Κύπρου. Έχει οργανώσει ένα διεθνώς καταξιωμένο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών, πρώτο σε αναλογία πληθυσμού ανά την υφήλιο, ένα Δημόσιο Αρχείο Αίματος Ομφάλιου Λώρου και ένα δίκτυο σύγχρονων διαγνωστικών εργαστηριών με στόχο τη συνεχή και αξιόπιστη στήριξη των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες. Δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, ώστε να διασφαλίζει τη συνεχή αναβάθμιση της επιστημονικής του βάσης, την ανάπτυξη των υπηρεσιών του αλλά και την εισαγωγή νέας τεχνογνωσίας".

Μουσών Bar-restaurant, Μπουμπουλίνας 15, 1060 Λευκωσία τηλ 22 664444

 

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/KaraiskakioFoundation και https://karaiskakio.org.cy/product/goorange2020/ .

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS