ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Ραγίζουν καρδιές» στην κηδεία της Δώρας

Λίγες ώρες πριν πραγματοποιήθηκε και η ταφή του δολοφόνου της

newsroom must

Με βαθιά συγκίνιση και έντονο θυμό για τον άδικο χαμό της, οι συγγενείς και οι φίλοι της 32χρονης Δώρας που έχασε την ζωή της από τα πυρά του πρώην συντρόφου της, τής λένε το τελευταίο αντίο.

Όπως έγινε γνωστό, την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος και η ταφή της νεαρής γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δολοφόνου και μετέπειτα αυτόχειρα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στα Κοσκινού.

Να θυμίσουμε πως το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στις 15:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου όταν η Δώρα έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Καθώς προσπαθούσε να αποβιβαστεί, ξαφνικά την πλησίασε ένα λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην σύντροφός της που δεν δέχτηκε ποτέ του την απόφαση να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο 40χρονος, την μοιραία μέρα, την πλησίασε και με μια κυνηγητική καραμπίνα την πυροβόλησε δύο φορές. Η 31χρονη γυναίκα έπεσε στο έδαφος νεκρή. Έπειτα, ο δράστης, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε δεσμό περίπου 8-9 μήνες, μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει, έφυγε και λίγη ώρα αργότερα αφαίρεσε την ζωή του με το ίδιο όπλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS