ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Alexandria Ocasio-Cortez έκανε το εμβόλιο κατά του Covid και μάς δείχνει την διαδιακασία

Το βίντεο της εντυπωσιακής και ταλαντούχας πολιτικού

newsroom must

Στην ομάδα των πολιτικών προσώπων στα οποία χορηγήθηκε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εντάχθηκε και η νεαρή Alexandria Ocasio-Cortez.

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα  Αμερικανίδα πολιτικός και ακτιβίστρια λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ακούγονται για τα εμβόλια, αποφάσισε αρχικά να κάνει την δική της έρευνα και στην συνέχεια, να μάς δείξει την διαδικασία μέσω βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα και βάση του βίντεο που ανήρτησε η Alexandria Ocasio-Cortez, έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της  Pfizer-BioNTech την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

"Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι πλέον διαθέσιμο στα μέλη του κογκρέσου και πρόκειται να εμβολιαστούμε. Εγώτο κάνω με τον δικό μου τρόπο" είπε η 31χρονη και μεταξύ άλλων, τόνισε: "Όπως και το να φοράμε μάσκα, δεν επρόκειτο ποτέ να σας πρότεινα να κάνετε κάτι το οποίο εγώ δεν θα έκανα".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc)

Φυσικά, η Αlexandria Ocasio-Cortez δεν είναι η πρώτη πολιτικός που εμβολιάζεται. Με το σκεύασμα της Pfizer εμβολιάστηκε σε ζωντανή μετάδοση την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence και την ίδια μέρα, εμβολιάστηκαν επίσης η  δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi και ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας της Γερουσίας Mitch McConnell. Πέρα από αυτούς, όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους θα εμβολιαστούν επίσης ο Joe Biden (τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου) και ο Vladimir Putin (όταν είναι εφικτό).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS