ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H Μενεγάκη απαντά σε όσους έγραψαν ότι πήγε 47 κιλά!

Την απάντηση της σε site που έγραψε ότι έφτασε τα… 47 κιλά έδωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια που είχε σήμερα καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου, σηκώθηκε κάποια στιγμή για να την υποδεχτεί.

Περπατώντας προς το μέρος της, κοίταξε τον εαυτό της στο μόνιτορ και είπε on air:

«Ρε παιδιά τι θα γίνει; Πρέπει να χάσω και τα υπόλοιπα τρία κιλά! Μ΄ αρέσει που διάβαζα προχθές σε ένα site ότι είμαι 47 κιλά. Θα είχα πεθάνει ρε παιδιά! Εγώ και τα 47 κιλά έχουμε να συναντηθούμε από τα 20 μου χρόνια! Μα είναι δυνατόν να γίνω εγώ 47 κιλά

Στη συνέχεια, όταν η Κατερίνα Καινούργιου εκθείασε τα οπίσθια της με αφορμή ένα δερμάτινο παντελόνι που την είδε να φορά χθες μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάλη της είπε:

«Τα δικά μου οπίσθια φαίνονται κιόλας δεν είναι αυτά που λέμε άφαντα. Εγώ και στα πολύ κοκαλιάρικα μου, πάντα ήμουν λίγο τσουπωτή εκεί», προσθέτοντας πως:

«Κάποτε μετά από μια δίαιτα από γέννα μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού μου, είχα πιάσει το 21 σε λίπος και είχα πάθει πλάκα! Είχα τρελαθεί κι εγώ. Άλλο σώμα, είχε μπει όλο… στεγνό τελείως. Βέβαια εγώ είχα και τότε ποπουδάκι».

Τέλος, έκανε και μια ακόμα (έμμεση) αναφορά στον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο, όταν η Κατερίνα Καινούργιου της είπε πως θα της φέρει να δοκιμάσει την ολόσωμη θεόστενη και με αποκαλυπτικό ντεκολτέ φόρμα (από δερματίνη), με την οποία πήγε ντυμένη στην εκπομπή:

«Μην γελάτε πάνω! Θα κάνω εμφάνιση, θα γυρίσω σπίτι μου έτσι και θέλω να δω τα παιδιά μου στη σειρά μαζί με τους υπολοίπους, την μάνα μου, τον αδερφό μου, τέλοσπαντων όλη την οικογένεια… πώς θα με αντιμετωπίσουν όταν εγώ μπω έτσι!» είπε αυτοσαρκαζόμενη η Ελένη Μενεγάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS