ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H συγκινητική ανάρτηση της Βανδή για τα γενέθλια της κόρης της

Τα τρυφερά λόγια που έγραψε η τραγουδίστρια στην Μελίνα

Η Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ήταν άκρως ιδιαίτερη μέρα για την Δέσποινα Βανδή αφού η κορούλα της, Μελίνα, γιόρτασε τα 17 της χρόνια.

Με αφορμή τα γενέθλια της Μελίνας, η πετυχημένη τραγουδίστρια έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media. Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες της, η Δέσποινα έγραψε: «Δευτέρα...Τρίτη...Κυριακή...Πάσχα...καλοκαίρι...Χριστούγεννα ...Άνοιξη...και πάλι ...Δευτέρα... 17 χρόνια πέρασαν...στο άχρονο του χρόνου...17 χρόνια μάνα...17 χρόνια σωστά́ και λάθη με ένα και μόνο σκοπό́ ,να είναι ευτυχισμένο το παιδί́ μου με σεβασμό́ στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει...#birthdaygirl».

Όσο αφορά στις ιδιαίτερες εικόνες που δημοσίευσε η Δέσποινα με αφορμή την ιδιαίτερη μέρα, στην πρώτη βλέπουμε μαμά και κόρη να ποζάρουν μαζί και προέρχεται από τα πρώτα χρόνια της Μελίνας, στην δεύτερη παρακολουθούμε την έφηβη Μελίνα να ποζάρει σε ένα σκάφος και στην τρίτη, βλέπουμε την Μελίνα του σήμερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Nα θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή αναφερόμενη στην κόρη της Μελίνα είχε δηλώσει: «Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ. Την ίδια περίοδο το "Γεια" στην Αμερική χτυπούσε κορυφές, όμως εγώ ήμουν σε εντελώς διαφορετικές "κορυφές" - με πάνες, γάλατα, δόντια και ξενύχτια. Υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας και εκεί τελικά μετράει το πόσο ένα ζευγάρι έχει ουσιαστικές βάσεις. Είναι τεράστιο λάθος να πιστεύει κάποιος πως, αν κάνει παιδιά, μπορεί να σώσει ένα γάμο. Το να έρθει ένα παιδί σε μια σχέση που δεν έχει βάσεις είναι καταστροφή. Μια γυναίκα, τουλάχιστον όπως εγώ έζησα τη μητρότητα, ξεχνά για ένα διάστημα όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής της. Ξεχνά να είναι γυναίκα, να είναι φίλη, κόρη, αδελφή».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS