ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Hersha Parady: Έφυγε από τη ζωή η πρωταγωνίστρια στο «Μικρό σπίτι στο λιβάδι»

Σε ηλικία 78 ετών.

Μαρία Καραμάνου

Η Hersha Parady έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, αφήνοντας το ανεξίτηλο της σημάδι στην τηλεοπτική σειρά "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι".

Η γνωστή ηθοποιός απεβίωσε την Τετάρτη στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, μέσα στο σπίτι του γιου της, Τζόναθαν, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και ο ίδιος είχε δημιουργήσει μια σελίδα στην πλατφόρμα GoFundMe για να συγκεντρώσει κεφάλαια για τα ιατρικά έξοδα.

Photo By @littlehouseingalls.fans On Instagram

Η Parady και ο πρώην ποδοσφαιριστής του NFL Merlin Olsen εμφανίστηκαν στους ρόλους της Alice και του Jonathan Garvey στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" κατά την έναρξη της τέταρτης σεζόν την Σεπτέμβριο του 1977.

Το βιογραφικό της Hersha Parady

Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1945 στην πόλη Berea του Οχάιο. Σε μια συνέντευξη της το 1975, αποκάλυψε ότι η μοίρα την ωθούσε προς το να γίνει ηθοποιός. «Ήμουν πάντα ένα παιδί που ζούσε στον κόσμο της φαντασίας», δήλωσε. «Ακόμα και από την πολύ νεαρή ηλικία, προτιμούσα να δημιουργώ ιστορίες παρά να παίζω με κούκλες».

Ολοκλήρωσε το γυμνάσιο της στο Berea το 1963, κατόπιν ενεπλάκη στο Cleveland Play House και σε περιφερειακά θέατρα. Αργότερα, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου ανέλαβε το ρόλο της Stella δίπλα στον Jon Voight σε μια παραγωγή του "Streetcar Named Desire".

Photo By @drinadurazo On Instagram

Η Parady έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με ένα επεισόδιο της σειράς "Bearcats!", και στη συνέχεια εμφανίστηκε στις σειρές "Mannix", "The Waltons" και στο spinoff της σειράς "Gunsmoke" που δεν κατέληξε ποτέ σε πλήρη σειρά. Συμμετείχε σε 35 επεισόδια της σειράς.

Αρχικά, είχε προσληφθεί για να υποδυθεί τη ρόλο της Caroline Ingalls στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", αλλά αργότερα αντικαταστάθηκε από την Karen Grassle. Μετά το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", η Hersha Parady εμφανίστηκε στις ταινίες "Raw Courage" (1984) και "The Break" (1995), καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές όπως "Unsolved Mysteries", "Second Noah" και "Kenan & Kel".

Ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό John Peverall και είχαν έναν γιο.

Photo By @_shelli72_ On Instagram

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS