ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα αποτελέσματα και η απάντηση του προέδρου για το μούσι του

Αφήσαμε τα ποσοστά να μιλήσουν από μόνα τους.

Μαρία Καραμάνου

Αγαπητοί μας αναγνώστες, 

Έλα που είχαμε βρει την γαλήνη μας, και μπαμ! Έπεσε η ειδοποίηση. Κοιτάζω την οθόνη, και βλέπω "ο πρόεδρος". Και εγώ βέβαια σαν να έχω δει φάντασμα, φωνάζω "ο πρόεδρος" και μαζεύεται όλη η συντακτική ομάδα του must να δει τι έγινε. Και μετά βλέπω ότι γελάει για το poll μας. Όχι ότι δεν είναι αστείο, αλλά σίγουρα ήξερε βαθιά μέσα του ότι το μούσι δεν θα έχει καλό τέλος.

Μετά από δύο ημέρες ατελείωτης αναμονής, επιτέλους είδαμε τα αποτελέσματα. Ο κόσμος μίλησε και αποφάσισε να αποχωρήσει το μούσι, με ποσοστό 62%. Οι υποστηρικτές για το μούσι ήταν μόνο το 38%, αλλά τι να κάνουμε, η αλήθεια πονάει και πρέπει να τη λέμε.

Για να μην σας αφήσουμε όμως σε αγωνία, η ομάδα μας επικοινώνησε με τον κύριο Χριστοδουλίδη και του έδειξε τα αποτελέσματα, επειδή όμως ξέρουμε ότι στην πολιτική πρέπει να μιλάμε με αριθμούς του στείλαμε τα ποσοστά και τον αφήσαμε να αναλογιστεί. Από τη μία το 62%, από την άλλη το 38%. Κάπως έτσι ήταν σαν να του είπαμε, "Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους, κύριε Χριστοδουλίδη". Αλλά αντί να παραδεχτεί την ήττα για το μούσι του, ο κύριος Χριστοδουλίδης διάλεξε τον δρόμο του πείσματος.

Και τι απάντησε ο πρόεδρος; Είπε ότι προβληματίστηκε, αλλά τελικά πήρε τη δική του απόφαση. Ένα μεγάλο όχι! Θα ακούσει τη φωνή του λαού; «Σκεφτόμουν όχι», απάντησε ανά λέξη. 

Μάλλον έχουμε ακόμα μπροστά μας πολλές μέρες με το μούσι να κάνει guest εμφανίσεις. Ίσως το φθινόπωρο να αποφασίσει να το κόψει. Ποιος ξέρει; Καμία πρόβλεψη. Οπότε, αφήστε ανοιχτές τις τηλεοράσεις και το Instagram σας, γιατί μπορεί να έρθουν και άλλες ανατροπές. 

Αντίο για τώρα, με την υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε τις επόμενες ανατροπές. Μέχρι τότε, μην ξεχνάτε ότι και τα μούσια έχουν δικαίωμα στη λάμψη.

Μέχρι την επόμενη ανατρεπτική είδηση,
Η συντακτική ομάδα του must.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS