ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η αλήθεια για την σωσία της Kate Middleton

«Ένα πρωί ξύπνησα και ήμουν στο επίκεντρο μιας θεωρίας συνωμοσίας».

Μαρία Καραμάνου

Σε έναν κόσμο όπου οι θεωρίες συνωμοσίας ανθίζουν και οι διασημότητες αντιγράφονται ευκολότερα από ποτέ, η ζωή της Heidi Agan αποτελεί ένα παράδειγμα παράξενης πραγματικότητας. Η Agan, η οποία εδώ και δώδεκα χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας σωσίας της Kate Middleton, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας ασυνήθιστης δημοσιότητας, ενώ οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας περί αντικαταστάτριας της πραγματικής Δούκισσας της Cambridge οργιάζουν.

Η ιστορία της Agan ξεκινά πολύ πριν αναλάβει αυτόν τον ασυνήθιστο ρόλο. Πριν από την αποκάλυψη της εκπληκτικής της ομοιότητας με την Kate Middleton, η Heidi εργαζόταν ως σερβιτόρα, ένας ρόλος πολύ διαφορετικός από αυτόν που θα καταλάμβανε αργότερα στη ζωή της. Η μετάβαση από το να σερβίρει πιάτα στο να προσομοιώνει την εμφάνιση και τη συμπεριφορά μιας βασιλικής προσωπικότητας ήταν τόσο απότομη όσο και αναπάντεχη.

Σε μια εποχή όπου η απεικόνιση διασημοτήτων στα social media μπορεί να γίνει viral μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η ζωή της Agan μεταμορφώθηκε. Η δουλειά της ως σωσίας της Kate την έβαλε στο επίκεντρο προσοχής, καθώς πλέον οφείλει να εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις, φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες, παριστάνοντας τη Δούκισσα της Cambridge με μια εκπληκτική ακρίβεια.

Παρά την παράξενη φύση της εργασίας της, η Agan προσεγγίζει τον ρόλο της με επαγγελματισμό και μια δόση χιούμορ. Αναγνωρίζει την ανάγκη να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση και να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή και την εμφάνιση της πραγματικής Kate, ώστε να παραμένει πειστική στις εμφανίσεις της.

Η Διπλή Ζωή της Heidi Agan: Από Σερβιτόρα σε Σωσίας Βασιλικής Προσωπικότητας

«Ένα πρωί ξύπνησα και βρισκόμουν στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας του TikTok», δήλωσε η Agan. Και αργότερα συνέχισε, «Από τη μία είναι κολακευτικό γιατί σημαίνει ότι όντως τής μοιάζω. Από την άλλη, είναι κάπως τρελό. Μπορώ να σας πω όμως με βεβαιότητα ότι δεν βγήκα εγώ για ψώνια».

Η Heidi Agan, που εδώ και δώδεκα χρόνια βαδίζει στο λεπτό σκοινί της δημοσιότητας ως σωσίας της Kate Middleton, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη πρόκληση. Η δημοσίευση του βίντεο από τη Sun και το TMZ, που απεικονίζει το πριγκιπικό ζεύγος σε μια φαινομενικά καθημερινή έξοδο για ψώνια στο Windsor, πυροδότησε μια νέα σειρά από θεωρίες συνωμοσίας. Αν και οι φήμες δεν είναι κάτι καινούργιο για την Agan, η εν λόγω κατάσταση αποκάλυψε πόσο εύκολα οι δημόσιες εμφανίσεις μπορούν να παρερμηνευτούν.

Αντιμέτωπη με την αυξανόμενη περιέργεια και τις θεωρίες που κατακλύζουν τα social media, η Agan διατηρεί μια ισορροπημένη στάση. Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει παρατηρώντας από κοντά τις δημόσιες εμφανίσεις του πριγκιπικού ζευγαριού, είναι βέβαιη ότι τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι η πραγματική Δούκισσα και ο Δούκας της Cambridge. Ωστόσο, αναγνωρίζει την «αστοχία» της φωτογραφίας της Γιορτής της Μητέρας, που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη περιέργεια και συνέβαλε στην εξάπλωση των φημών.

Βέβαια, μετά την ανακοίνωση της Middleton ότι θα απείχε για κάποιους μήνες από τη δημόσια ζωή λόγω της εγχείρισης στην κοιλιακή χώρα, η Agan ένιωθε ανακουφισμένη πως θα έχει λιγότερη ζήτηση ως σωσίας της αλλά αντιθέτως η ίδια αποκάλυψε, «Οι προτάσεις για συνεργασία αυξήθηκαν. Αυτό είναι παράξενο γιατί την περίοδο της εγκυμοσύνης της είχαν λιγοστέψει, υποθέτω λόγω σεβασμού προς την πριγκίπισσα. Τώρα όμως συμβαίνει το αντίστροφο. Δούλευα ως σερβιτόρα και πολλοί άρχισαν να μου λένε ότι της έμοιαζαν και ζητούσαν να τους εξυπηρετήσω εγώ. Δεν το πίστευα καν ότι μπορούσες να εργαστείς ως σωσίας, αλλά όλο αυτό γιγαντώθηκε τόσο, που τελικά αποφάσισα να στείλω φωτογραφίες σε μερικά πρακτορεία. Τέσσερις μέρες μετά έπιασα δουλειά και σταμάτησα να εργάζομαι ως σερβιτόρα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS