ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η απάντηση εστιατορίου στην Κω σε influencers που ζητούν δωρεάν φαγητό

Η απάντηση του υπευθύνου στα μηνύματα που δέχεται είναι απολαυστική

newsroom must

Είναι οι «δήθεν» influencers η νέα μάστιγα της κοινωνίας μας; Ας μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε όσους κάνουν κάτι πραγματικά μέσα από το Instagram και δημιουργούν ενδιαφέρον και ενημερωτικό περιεχόμενο για τους ακόλουθούς τους αλλά για αυτούς που εκμεταλλεύονται τα νούμερά τους για να λάβουν δωρεάν προϊόντα και παροχές.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη και σε ένα εστιατόριο στην Κω στο οποίο πολλοί «Influencers» προσπαθούσαν να λάβουν δωρεάν γεύματα με αντάλλαγμα μια φωτογραφία στο Instagram και ένα hashtag.

Η απάντηση του υπευθύνου στα μηνύματα που δέχεται είναι απολαυστική και φυσικά δεν έλαβε ποτέ του μια απάντηση.

Παράδειγμα μηνυμάτων που λαμβάνει ο εστιάτορας
«Άκουσα πρόσφατα σχετικά με το εστιατόριό σας από έναν φίλο, ο οποίος ανέφερε ότι σερβίρετε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και επιλογές για χορτοφάγους. Θα ήθελα πολύ να έρθω με έναν φίλο, με αντάλλαγμα ένα tag στα social media. Έχω επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές και πάντα πασχίζω να βρω μέρη που σερβίρουν χορτοφαγικά και vegan φαγητά. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω για εσάς στο κοινό μου»

Η απάντηση
«Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, ωστόσο το εστιατόριό μας ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Χρεώνουμε κάθε influencer που θέλει να φάει εδώ κανονικά, αλλά προσφέρουμε φαγητό ίσης αξίας σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Έτσι, και εμείς κερδίζουμε από τα posts, αλλά και εσείς βελτιώνετε τη δημόσια εικόνα σας, δείχνοντας πως προσφέρετε. Πάντα κάνουμε αναρτήσεις σχετικά με τους influencers που συμμετέχουν στην προσπάθειά μας και συνήθως λαμβάνουμε εκατοντάδες θετικές απαντήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS