ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η απρόσμενη αποκάλυψη μοντέλου του Only fans για την συχνότητα των μπάνιων της

Πρώην σταρ του Only Fans διχάζει σχετικά με την προσωπική υγιεινή

Ζωή Τουτουντζίδου

Μια σταρ με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του OnlyFans , αποκαλύψε σε σχετικό Q&A της στο Twitter ότι έκανε ντους μόλις 37 φορές ολόκληρο το 2022.

Η Aella, η οποία φέρεται να βγάζει περίπου 100.000 δολάρια το μήνα στη δημοφιλή ιστοσελίδα για ενήλικες μοιραστείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με την ζωή της αλλά και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, διχάζοντας θα λέγαμε την κοινή γνώμη.

Η νεαρή κοπέλα έκανε τον απολογισμό της χρονιάς της, σχολιάζοντας ότι έχει κάνει πολύ λίγα ντους ή μπάνια σε ένα χρόνο, δηλώνοντας μάλιστα ότι έκανε περίπου το διπλάσιο σεξ από το ντους, καθώς είχε 63 σεξουαλικές συναναστροφές πέρυσι.

Η ίδια μάλιστα απάντησε σε αρκετά σχόλια χρηστών του twitter, σχετικά με την ατομική υγιεινή, λέγοντας ότι προσπαθεί «να μην διαταράσσει πολύ το φυσικό μικροβίωμα του δέρματός μου». Ισχυριζόμενη μάλιστα ότι δεν «μυρίζει άσχημα» λόγω της ισορροπίας του «μικροβιώματος».

Όσον αφορά την καθημερινή της ρουτίνα καθαριότητας, είπε «Προσέχω να μη χρησιμοποιώ σαπούνι στις μασχάλες μου, γιατί αυτό φαίνεται να αυξάνει τη μυρωδιά- συνήθως τρίβω δυνατά με ένα βρεγμένο πανί και μετά βάζω αποσμητικό, και αυτό λειτουργεί τέλεια. Χρησιμοποιώ επίσης μπιντέ και πλένω συχνά τα γεννητικά μου όργανα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Aellia  |  Only Fans  |  μπάνιο  |  social media  |  Q&A  |  μπάνιο

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS