ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Όσα δήλωσε η κόρη του Χριστοδουλίδη για την υποψηφιότητα του πατέρα της

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφίων

Ζωή Τουτουντζίδου

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 οι υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές Εκλογές. Όπως ήταν φυσιολογικό η προσοχή στράφηκε στα πρόσωπα που συνόδεψαν τους υποψηφίους αλλά και στις δηλώσεις μετά την διαδικασία υποβολής. Συνολικά υπέβαλαν υποψηφιότητα 14 πολιτικοί του νησιού και η ώρα 18:30 θα δημοσιευτεί η επίσημη και τελική λίστα με τους φετινούς υποψήφιους.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Νίκος Χριστοδουλίδης, προτάθηκε από την 18χρονη κόρη του, Ιωάννα. Στις δηλώσεις του ο κύριος Χριστοδουλίδης έκανε λόγο για το σύγχρονο πρόγραμμα διακυβέρνηση που διαμόρφωσε με τους συνεργάτες του.

Με την κόρη του Ιωάννα να δηλώνει σχετικά με την υποψηφιότητα του πατέρα της «Αρχικά να πω είναι τιμή μου είχα την ευκαιρία να προτείνω τον μπαμπά μου, κάποιον που αγαπώ και θαυμάζω αρκετά. Κάποιον που πέρα από το ότι είναι η κόρη του, θαυμάζω όχι μόνο γιατί είναι πατέρας μου αλλά γιατί έχει αξίες, είναι ικανός και όπως λέει ο ίδιος είναι ένας σύγχρονος ηγέτης με πλούσιο βιογραφικό που εμπιστεύομαι» και πρόσθεσε Ακόμη και αυτοί που δεν το στηρίζουν να ξέρουν ότι είναι ένας πρόεδρος που τους ενώνει όλους»

Με πληροφορίες από την Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση