ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ελένη Φουρέιρα στο Limassol Christmas Land!

Μετά την τεράστια επιτυχία της Παραμυθούπολης της Λευκωσίας οι διοργανωτές φέτος μετέφεραν το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων και στη Λεμεσό. Ο χώρος του Εναέριου θα «ντύθηκε» με τα πιο φανταχτερά στολίδια και υποδέχτηκε για πρώτη φορά το Limassol Christmas Land.

Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο όραμα των διοργανωτών της Παραμυθούπολης που σχεδίαζαν καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουν: Ένα πελώριο, φαντασμαγορικό λούνα παρκ με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια έχει στηθεί στον Εναέριο, δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους σάς περιμένουν να τις απολαύσετε ενώ οι δημοφιλέστεροι τραγουδιστές θα δώσουν ραντεβού μαζί σας στο Limassol Christmas Land που θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς για την όμορφη Λεμεσό αλλά και όλο το νησί μας. Το Limassol Limassol Christmas Land θα επισκεφθεί και ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα για όλα τα παιδάκια. Καθόλη τη διάρκεια των γιορτών στο χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιά από όλο τον κόσμο!

Και όπως είναι γνωστό, στον χώρο διοργανώνονται διάφορες συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες... ο λόγος; Χριστούγεννα χωρίς μουσική δεν γίνονται! Την ερχόμενη Πέμπτη 20/12 το Limassol ChristmasLand υποδέχεται την Ελένη Φουρέιρα και η βραδιά αναμένεται εκρηκτικη!

Η Ελένη λοιπόν θα βάλει για άλλη μια φορά «fuego» στην σκηνή και εσύ δεν πρέπει να λείπεις!

Δείτε στην συνέχεια τις ημερομηνίες μεγάλων live στη σκηνή του Limassol Christmas Land:
20/12 - Ελένη Φουρέιρα
23/12 - Xana zoo
28/12 - Stavento
2/1 - Γιώργος Τσαλίκης

Info
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου-Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019
Χώρος στάθμευσης Εναερίου
Εναέριος Λεμεσός
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές 16.00 - 23.00
Σαββατοκύριακα 11.00 - 23.00
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες 23724744

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS