ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η γυναίκα που υποστήριζε πως είναι η Madeleine ζητά συγγνώμη, αλλά αμφισβητεί το DNA

Η συγγνώμη μέσω social media και ο λόγος που ακόμη πιστεύει πως είναι η Madeleine McCann

Δέσποινα Άσπρου

Η 21χρονη Πολωνή, που το προηγούμενο διάστημα επέμενε έντονα ότι είναι η Madeleine McCann, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ζητά συγγνώμη από τους γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού, μετά την διάψευση του τεστ DNA.

Μετά, λοιπόν, από την διάψευση των αποτελεσμάτων, η Τζούλια Φαουστίνα που είχε δημιουργήσει τον λογαριασμό @IamMadeleineMcCann στο Instagram και χάρη σε αυτόν έγινε παγκοσμίως γνωστή αφού προσπαθούσε να αποδείξει πως το 2007 ήταν η τρίχρονη που εξαφανίστηκε σε οικογενειακές διακοπές στην Πορτογαλία τονίζει: «Δεν ήθελα να προκαλέσω θλίψη»

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω θλίψη ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα σε κανέναν, ειδικά στην οικογένεια McCann», ανέφερε στην 17σέλιδη δήλωσή της στα social media.

«Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram, ήταν δικό μου λάθος και το ξέρω και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό, επειδή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ερώτηση "Είμαι η Madeleine McCann;" και όχι την κατάφαση "Είμαι". Οπότε, ήταν δικό μου λάθος», συνέχισε. Έπειτα, πρόσθεσε: «Ο κύριος σκοπός μου πάντα ήταν να ανακαλύψω ποια είμαι και τι ακριβώς συνέβη στο πολύ πληγωμένο παρελθόν μου».

Παρά την τροπή ωστόσο των αποτελεσμάτων, η ίδια σε ένα σημείο της δήλωσής της εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι το αγνοούμενο κορίτσι. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγώ η Madeleine McCann...Από τότε που άρχισα να πιστεύω πως η μητέρα μου δεν μπορεί να είναι η μητέρα μου, άρχισα να ερευνώ τα εξαφανισμένα παιδιά. Και τότε βρήκα μία φωτογραφία της Μαντλίν και προσπάθησα να μάθω περισσότερα για την απαγωγή της, γι’ αυτό μπήκα σε πολλές ομάδες στο Facebook σχετικά με την άλυτη υπόθεσή της».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS