ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο must Αυγούστου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στο must Αυγούστου, που κυκλοφορεί 1/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Single mother, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια… Οι τρεις ρόλοι που αγαπά με πάθος. Στο must Αυγούστου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μάς καλωσορίζει στο νέο κεφάλαιο της ζωής της, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

+

Woman power
Η Νίκη Αγαθαγγέλου, η Λένια Αθανασίου Φιλίππου, η Μηλίτσα Γιασεμή, η Μαρία Καπόνα και η Μάρλε Μουντής είναι πέντε σύγχρονες, αυτοδημιούργητες γυναίκες επιχειρηματίες που επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στην αγροτική Κύπρο. Εργαζόμενες σκληρά στην επαρχία, η καθεμία στον τομέα της, έφτασαν στην κορυφή, καταφέρνοντας να συνδυάσουν την οικογένεια, τα παιδιά και την εργασία μέσα από δουλειές που απαιτούν πολύωρη απασχόληση, απαιτητική οργάνωση και μεγάλη αφοσίωση.

Let us guide you
Καλοκαίρι στην Κύπρο ξέρεις πάνω-κάτω τι σημαίνει αλλά συχνά οι πολλές επιλογές μπορεί να σε πελαγώσουν. Είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο, με μόνο όσα αξίζουν τον χρόνο σου αυτούς τους καυτούς μήνες.

Κοντά στη φύση
Μπορεί το κάμπινγκ γενικά να θεωρείται ένα φθηνό είδος διακοπών και φιλικό προς το περιβάλλον, ωστόσο η νέα του εκδοχή το βοηθά να γίνει ακόμη πιο «πράσινο». Το «πολυτελές eco-κάμπινγκ» γίνεται ο must τρόπος διακοπών και στη χώρα μας.

Κάπου εξωτικά
Ονειρεύεστε ένα εξωτικό προορισμό; Εάν ναι, οι μικρές οάσεις που προτείνουμε θα σας ταξιδέψουν τόσο με τα vibes τους όσο και με τις μεθυστικές επιλογές κοκτέιλ που βγάζει η μπάρα τους.

Eco Perspective
Όταν φανταζόμαστε το σπίτι των ονείρων μας, οι χώροι διαβίωσης είναι συνήθως το επίκεντρο του οράματός μας. Σε αυτή την εικόνα ήρθε η ώρα να εντάξουμε ένα πιο οικολογικά δομημένο περιβάλλον.

Φετίχ, φαντασία, σεξουαλική ουσία
Σε ένα κυκεώνα ερεθισμάτων, τα ταμπού και οι κοινωνικές πεποιθήσεις μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα, και να εξουδετερώσουν τις ανάγκες των ατόμων για πειραματισμό, η επιλογή για την αλλαγή είναι εδώ

The new pop icon
Ελάχιστοι νέοι καλλιτέχνες καταφέρνουν να ταράξουν τα νερά της pop. Στις μέρες μας, όπου τα τραγούδια κυκλοφορούν σε διάφορες πλατφόρμες και με πολλές μορφές, με αποτέλεσμα να είναι αναλώσιμα, η Dua Lipa κατάφερε να στεφθεί πριγκίπισσα της pop πριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο της album.

+

Art on silk
Το FGTONSILK δεν είναι ένα συνηθισμένο brand μαντηλιών. Συμβολισμοί και εννοιολογικές προσεγγίσεις του καλλιτέχνη, Φίλιππου Γεώργιου Τσινταβή, προσδίδουν στα μεταξωτά μαντήλια ταυτότητα και τα κάνουν μοναδικά. Η επέκταση του ψηφιακού καταστήματος και στην Κύπρο καθιστά τη δεδομένη στιγμή ιδανική για τις πρώτες συστάσεις.

A riviera escape
Έχοντας το «less is more» ως σκεπτικό, ποντάρετε σε νέα, πρακτικά κομμάτια που αντανακλούν μια νέα διάθεση. Διακριτικές αποχρώσεις, ενδιαφέρουσες υφές και χαλαρές σιλουέτες γεμίζουν τη νέα γκαρνταρόμπα σας.

The curious wanderer
Τα πιο τολμηρά κομμάτια από τις σημαντικότερες συλλογές της σεζόν. Εκφραστείτε ελεύθερα και υιοθετήστε τη θετική ενέργεια που αποπνέει η μόδα. Αφήστε τα prints, τα μοτίβα και τα χρώματα να σας εμπνεύσουν.

Fusion
Δημιουργήστε τη δική σας μόδα με τις πιο hot τάσεις του Αυγούστου. Prints, έντονα χρώματα και πολύ ενδιαφέρουσες υφές είναι όλα όσα χρειάζεστε για μια κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση.

+

After sun
Η βαθιά ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο είναι εξίσου σημαντική με τη χρήση αντηλιακού πριν την ηλιοθεραπεία. Για να αποφύγουμε τα σημάδια της αφυδάτωσης στο δέρμα μας, ξεχωρίζουμε κάποιες από τις καλύτερες after sun κρέμες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

August beauty case
Όλα όσα χρειαζόμαστε στο νεσεσέρ μας για τον τελευταίο μήνα των διακοπών που προστατεύουν, συντηρούν και ενισχύουν την ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Bronze perfect
Ήδη «δουλέψαμε» το μαύρισμά μας στην παραλία και τώρα θέλουμε να το ενισχύσουμε με τον πιο φυσικό τρόπο. Επενδύουμε σε bronzer για να τονίσουμε το χρώμα που έχουμε πάρει με το πιο καλοκαιρινό και λατρεμένο προϊόν.

+

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού στο must Αυγούστου, που κυκλοφορεί 1/8 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS