ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Μαίρη Συνατσάκη μαγειρεύει καθημερινά για τους πυρόπληκτους

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συμπαθήσεις την Μαίρη Συνατσάκη εκτός από το ταλέντο και την φρεσκάδα της. Η παρουσιάστρια πολλές φορές έγινε παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μεταφέροντας μέσα από το Instagram αλλά και το YouTube κανάλι της σημαντικά μηνύματα για το περιβάλλον, για τα ζώα αλλά και για τον ρατσισμό, την ισότητα και γενικότερα θέματα που απασχολούν νέα παιδιά και όχι μόνο.

Τώρα, στη δύσκολη περίοδο που ζει η Ελλάδα, η Μαίρη αποφάσισε να δράσει και μαζί με την πρώην παίκτρια του Master Chef Γωγώ Δελογιάννη, ετοιμάζουν τουλάχιστον 1.000 μερίδες φαγητού κάθε ημέρα για τους πυρρόπληκτους.

Η Μαίρη Συνατσάκη, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες διάσημοι, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους, βοηθώντας με την περισυλλογή ρούχων και φαρμάκων στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρ, ενώ πιο πρόσφατα εκτελώντας και χρέη ''μαγείρισσας'' και ετοιμάζοντας χιλιάδες γεύματα στο Νέο Βουτζά.

Η παρουσιάστρια κατεβαίνει καθημερινά στο spot που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και σήμερα μάλιστα παρέσυρε μαζί της και την κολλητή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ λίγες μέρες πριν την είδαμε μαζί με την Κατρίνα Τσάνταλη. Η ίδια με ποστ που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί μάλιστα να κινητοποιήσει και τους followers της να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τους συνανθρώπους μας. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS