ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Η ανάρτησή της στο Instagram.

Δυναμικό come back έκανε η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, μετά την γέννηση της κόρης της, Κατερίνας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας αρκετές φωτογραφίες από την νέα τους καθημερινότητα.

Ενώ ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι έχασε τουλάχιστον 12 κιλά μετά τον τοκετό, εξομολογούμενη, σήμερα με νέα ανάρτησή της, τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας ένα Instastory, η ίδια αποκαλύπτει «Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα…
Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ».

Δείτε την ανάρτηση, πιο κάτω:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ