ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η ψεύτικη χλιδή του Instagram και ένα σκηνικό για «private jet»

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας ένα μικρό χαμό

Λοιπόν γνωρίζαμε ότι ο κόσμος του Instagram και άλλων social media είναι συχνά κατασκευασμένος όμως κάποιες φορές οι Instagramers φτάνουν στα άκρα για μερικά like και follow.

Τα έχουμε δει όλα, από τις επεξεργασμένες με photoshop φωτογραφίες και τα εφέ στους αγορασμένους followers και τώρα τα ειδικά διαμορφωμένα studios για φωτογραφίσεις.

Όχι δεν εννοούμε τα απλά studio για φωτογραφίες αλλά ολόκληρα σκηνικά τα οποία αναπαριστούν στην προκειμένη περίπτωση ιδιωτικά jets.

Με μόλις 64 δολάρια την ώρα στο συγκεκριμένο studio στο Λος Αντζελες μπορεί οποιοσδήποτε – κυρίως οι wannabe influencers – να φωτογραφηθούν προσθέτοντας στο προφίλ τους την χλιδή που «χρειάζεται» για περισσότερα likes.

To ιδιωτικό αυτό αεροπλάνο λοιπόν που πολλοί Instagramers χρησιμοποιούσαν για φωτογραφίσεις δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο σκηνικό.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα προκαλώντας ένα μικρό χαμό ενώ στην συνέχεια περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου βρήκαν εκτός από το «ιδιωτικό αεροπλάνο» και το διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούν ποζάροντας λες και βρίσκονται στο σπίτι τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS