ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Vogue Greece επιστρέφει!

Δέσποινα Άσπρου

Ευχάριστα τα νέα για τους #fashionLovers, αφού όπως καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο, η Vogue Greece επιστρέφει! Και κάπου εδώ δεν μπορούμε να σου κρύψουμε και την δική μας χαρά! 

Με πρόσφατη ανάρτηση της, η Condé Nast ανακοίνωσε την κυκλοφορία του περιοδικού Vogue Greece, και παρουσίασε την επικεφαλής του τονίζοντας πως είναι «the fashion bible’s youngest ever Editor-in-Chief», εννοώντας δηλαδή ότι την ελληνική έκδοση αναλαμβάνει μια γυναίκα η οποία είναι η νεότερη διευθύντρια ever της Vogue. Ο λόγος για την Θάλεια Καραφυλλίδου. 

 

Η Vogue Greece αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 από την Kathimerines Ekdoseis AE. 

Και αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες να σου πούμε ότι η Vogue Greece θα δημοσιευτεί στα ελληνικά και θα περιλαμβάνει έντυπο περιοδικό, ιστοσελίδα και ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Η ελληνική έκδοση της Vogue, όπως και οι υπόλοιπες ανά τον κόσμο εκδόσεις, απευθύνεται σε αναγνώστες που ενδιαφέρονται για τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια, τον πολιτισμό, την τέχνη και τον τρόπο ζωής, με σαφή στόχο την οικοδόμηση μιας διαδραστικής κοινότητας Vogue στην Ελλάδα. 

Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα για τον ελληνικό κόσμο της μόδας αφού σαφώς η κίνηση αυτή αντανακλά την πλέον οικονομική ανάκαμψη και πολιτιστική αναγέννηση της Ελλάδας.  

Και κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν η ελληνική έκδοση της Vogue κυκλοφορούσε από τις εκδόσεις Λυμπέρη, αλλά η κυκλοφορία του περιοδικού ανεστάλη όταν η εταιρία έκλεισε, στις 12 Νοεμβρίου 2012.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS